rafcio7
03.03.19, 13:31
Życie jest piękne ale również okrutne pełne upadków na samo dno często wspominam swoje życie spoglądam na swoje wybory próbując zrozumieć dlaczego postąpiłem tak a nie inaczej wiele razy słyszałem że mamy możliwość zmiany swojego życia że nie liczy się przeszłość tylko teraźniejszość staram się myśleć pozytywnie choć los nonstop podkłada mi kolejne problemy które narastają coraz bardziej spychając mnie w przepaść wciągu ostatnich dni zastanawiam się nad hipnozą wiem że to idiotyczne rozwiązanie które jest tylko kolejnym dowcipem losu ale staram się odnaleźć siebie swoje własne ja zacząć swoje życie od nowa chcę wymarzać przeszłość zapomnieć ból wstyd jaki czuję każdego dnia zapomnieć wszystko całe swoje życie i obudzić się że koszmaru zaczynając wszystko od nowa . Wiem jak to brzmi ale czytając wiadomości w internecie nonstop czytam o kolejnej osobie która zniknęła może to jest wyjście z pustki jaką czuję każdego dnia pragnę wymarzać przeszłość mam dość cierpienia minęło już tyle lat a ja wciąż czuję jego wzrok jego oddech ten paraliż całego ciała pragnę uciec jak najdalej wyrzucając wszystkie problemy za siebie pragnę odnaleźć wewnętrzny spokój tylko tyle odrobinę wewnętrznego spokoju