melitka 23.10.04, 14:50 Cześć. Czy moglibyście polecić psychiatrę w Łodzi? Takiego, który nie tylko przepisze leki, ale też porozmawia lub skieruje dodatkowo do psychologa? Bardzo dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melitka Re: Dobry psychiatra w Łodzi 23.10.04, 19:42 Proszę, pomóżcie. Byłam już u kilku psychiatrów, bo choruję od wielu lat, ale nie trafiłam na nikogo, kto zrobiłby coś poza wypisaniem recepty. Czytałam na forum, że ktoś poleca dr. Gruszczyńskiego. Warto do niego iść? Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Dobry psychiatra w Łodzi 23.10.04, 19:56 Sprobuj moze uzyc wyszukiwarki, na pewno sa jakies watki lodzkie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
melitka Re: Dobry psychiatra w Łodzi 23.10.04, 20:21 Dziękuję. Znalazłam dr. Gruszczyńskiego. Resztę informacji forumowicze niestety przesyłali sobie na maile. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Dobry psychiatra w Łodzi 23.10.04, 20:23 Mozesz jeszcze sprobowac wyslac pytania na maila gazetowego. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funkdoc Re: Dobry psychiatra w Łodzi IP: *.toya.net.pl 23.10.04, 20:38 pomorska 54 Odpowiedz Link Zgłoś
melitka Re: Dobry psychiatra w Łodzi 23.10.04, 21:07 Wielkie dzięki za pomoc. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merkuria Re: Dobry psychiatra w Łodzi IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 24.10.04, 12:26 ja chodze do dr Gorczowskiego, przyjmuje na Czechosłowackiej i jest spox. polecam również p. Violę Ambroziak z PIE (www.p-i-e.pl) Odpowiedz Link Zgłoś