Gość: H2O IP: 213.155.167.* 25.10.04, 22:13 Porysowali mi samochód, zniszczyli ogrodzenie na działce, włamali się do altany, pokradli sprzęt ogrodniczy i iglaki, pies mi się rozchorował i jeszcze dopadła mnie angina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: Chyba się pochlastam 25.10.04, 22:25 Gość portalu: H2O napisał(a): > Porysowali mi samochód, zniszczyli ogrodzenie na działce, włamali się do > altany, pokradli sprzęt ogrodniczy i iglaki, pies mi się rozchorował i > jeszcze dopadła mnie angina No i ch...I tak nie masz depresji działkowiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Chyba się pochlastam 25.10.04, 22:41 no jakby mi iglaki i sprzety pokradli i ogrodzenie zniszczyli na mojej ukochanej dzialce tobym sie zalamala, pewnie i tak mi ukradna , jak co roku zima... Rzeznia co ty tam wiesz o wrazliwej naturze dzialkowca. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Chyba się pochlastam 25.10.04, 22:49 > > Rzeznia co ty tam wiesz o wrazliwej naturze dzialkowca. Co ja wiem to ja nie wiem ale martwi mnie coś innego.Przed chwilą posłużyłem się pewnym określeniem męskiego narządu rozrodczego i nic nie wykropkowywałem bo nie mam w zwyczaju.Czyżby samo wykropkowało?Zaraz sprawdzimy czy to jakieś nowości adminów tego portalu.No to jedziemy: ku.. pi.. szmata ch.. ci.. je..a sku..syn dupa gó.. sranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeznia_unlogged Re: Chyba się pochlastam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:52 > > > ku.. pi.. szmata ch.. ci.. je..a sku..syn dupa gó.. sranie Czyli jednak.Zmienili.Fuck!!Ciekawe czy po angielsku można. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Chyba się pochlastam 25.10.04, 22:55 "Dlatego niech twoich słów będzie niewiele. Gdyz jak z wielu zajęć przychodzą sny, tak z mnóstwa snów głupia mowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Chyba się pochlastam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.04, 23:02 Najbardziej sie przejelam Twoim psem. Moj jak sie rozchorowal, to niedlugo potem umarl. Miejmy nadzieje, ze z Twoim tak sie nie stanie. Koniecznie idz z nim do weterynarza! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Chyba się pochlastam 25.10.04, 23:04 "Jest i wiecej prawd w pimie, lecz kto o nie pyta, Niech sam zostanie pismem - w sobie je wyczyta" Odpowiedz Link Zgłoś