grupowicz 30.12.22, 17:04 Jakie mieliście doświadczenia z tym lekiem. Czy po pewnym czasie, stabilizuje się samopoczucie tj na razie jestem jak naćpany, co niezbyt odpowiada mi. Biorę małą dawkę 3x7,5 mg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mardaani.74 Re: Chlorprothixen 30.12.22, 20:10 To nie jest stabilizator nastroju, to neuroleptyk, czyli lek przeciwpsychotyczny stosowany pomocniczo w depresji jako jako przeciwlękowy, uspokajający. Odpowiedz Link Zgłoś
grupowicz Re: Chlorprothixen 30.12.22, 20:16 Ustabilizuje -mam na myśli - nie będę jak naćpany. Odpowiedz Link Zgłoś
mardaani.74 Re: Chlorprothixen 31.12.22, 01:51 Zasadniczo to są pytania do Twojego lekarza, i nikt Ci tu nie jest w stanie powiedzieć nic czego nie ma w ulotce, niestety takie leki działają rożnie na ludzi, czyjeś jednostkowe doświadczenie może się mieć nijak do Twojego. Odpowiedz Link Zgłoś
grupowicz Re: Chlorprothixen 31.12.22, 12:27 Znalazłem odp na moje pytanie. Żeby wszystko ustabilizowało się, potrzeba od 1-4 tygodni. Tak myślałem,ale opierałem się wyłącznie na logice. Jakiś lekarz potwierdził to w necie :-) Odpowiedz Link Zgłoś