sara252 27.11.04, 09:37 Cześć wszystkim-Napiszcie jak działa na was ten lek i ogólnie co sadzicie na temat tych prochów-pozd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilguad [...] 27.11.04, 11:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
againn Re: FEVARIN 27.11.04, 17:34 Można poczytać w archiwum, każdy ma inne zdanie. Po 2 –tyg. zażywania mogę stwierdzić, że pomaga w „nic nie robieniu”, często przyspiesza pracę serca oraz powoduje „wyładowania”:-( Lecz ja się zaliczam do grupy, gdzie leki w większości przynoszą odwrotny skutek do zamierzonego. Jest to lek z górnej półki w działaniu jak również w skuteczności drenowania portfelu:-) Nawet po zmieleniu to do "prochów" mu daleko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kret24 Re: FEVARIN 27.11.04, 21:03 Lek podobny do Prozacu ale bardziej uspokajający i przeciwlękowy. polepsza kjakość snu. Działa po 2-4 tygodniach. Powoduje mało zaburzeń seksualnych. Jeden z nowszych i bezpieczniejszych leków. Silniejsze działanie uspokajające ma Seroxat. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionka76 Re: FEVARIN 27.11.04, 22:35 Biore Fevarin, przez miesiąc czulam sie jeszcze gorzej, kolatanie serca, bezsennosc w nocy, sennosc w dzien, teraz czuje sie juz zdecydowanie lepiej wrocila choc czesc checi do dzialania , ale niestety lek jest dla mnie zbyt drogi.Dobor leku to kwestia indywidualna, jednej osobie pomoze a innej nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
againn Re: FEVARIN 28.11.04, 01:49 > teraz czuje sie juz zdecydowanie lepiej wspaniale, > wrocila choc czesc checi do dzialania co ty, nie żartujesz, skoro tak, to może zdecyduję się na nastepne 2 tyg. katorgi i sprawdzę czy bedą pozytywne efekty:-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionka76 Re: FEVARIN 29.11.04, 09:38 againn napisał: > > teraz czuje sie juz zdecydowanie lepiej > wspaniale, > > wrocila choc czesc checi do dzialania > co ty, nie żartujesz, skoro tak, to może zdecyduję się na nastepne 2 tyg. kator > gi i sprawdzę czy bedą pozytywne efekty:-) > pozdr > Lekarz mówił żebym nie rezygnowała z leku z powodu objawów ubocznych, ale nie wspominał ze ten koszmar moze trwac miesiąc. Ja właściwie nie miałam wyjścia ponieważ wiem że bez leków nie dam rady a z drugiej strony nie mogłam sobie pozwolic na wyrzucenie tak drogiego leku i kupienie następnego, niestety.Ale wytrzymałam i doczekałam się poprawy, choć wiem że jest to tylko częściowa poprawa jednak nawet taki efekt juz mnie cieszy. Wiem że całkowitego wyleczenia moge się spodziewac najwczecniej po pół roku przyjmowania leku. Jednak nie wszystkim dany lek pomoże. Againn - jakie są skutki uboczne w Twoim przypadku? Pozdrawiam wszystkich , trzymajcie się Odpowiedz Link Zgłoś
againn Re: FEVARIN 29.11.04, 18:18 skorpionka76 napisała: >Againn - jakie są skutki uboczne w Twoim przypadku? senność, ból głowy, zwiększenie doła, itd. Proszę nie powtarzać, ale ja jestem zawiedziony terapią tym lekiem:-( Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionka76 Re: FEVARIN 29.11.04, 19:40 nie każdemu musi lek odpowiadać. Jeśli chodzi o skutki uboczne to mialam takie same plus straszliwe mdłości Odpowiedz Link Zgłoś
ankas77 Re: FEVARIN 29.11.04, 19:47 Po 3 tyg stosowania tego leku widze dopiero poprawe ale doły są i to duże. W jakich ilościach dziennie zażywacie fevarin? Odpowiedz Link Zgłoś
ankas77 Re: FEVARIN 29.11.04, 20:14 Ja tak samo 1-0-1 po 50 mg mam nadzieję, że mi te prochy pomogą. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś