nat.london 28.01.05, 02:24 TAk mnie naszlo..Czy ktos z Was ma doswiadczenia z nieudaną probą pozbawienia się zycia?Ktos probowal popelnic samobojstwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Samobójstwo 28.01.05, 02:32 jest zima, ciemno i smutno, ludziom psyche siada, po co wywolywac wilka z lasu. Wiadomo ze prawie kazdy depresyjny cos tam wykombinowal swego czasu, ale niech to licho śpi... Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Samobójstwo 28.01.05, 02:54 tak, dwa razy.. jak mówią do trzech sztuka.. Odpowiedz Link Zgłoś
smutaska3 Re: Samobójstwo 28.01.05, 10:47 :( .. to ja nic nie mowie juz:( .. choc bym chciala... Odpowiedz Link Zgłoś
smutaska3 Re: Samobójstwo 28.01.05, 12:28 ale jak by sie kto zdecydowal strzelic gola,to ja zawsze jestem chetna zagrac,co dwie glowy to nie jedna...i jakos tak razniej.. ....ale oczywiscie trzeba byc wystarczajcco wysportowanym (zdeterminowanym) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Samobójstwo 28.01.05, 13:19 a dlaczego tylko dwie glowy, Smutasko? Proponuje podroz do Japonii, tam jest moda na zbiorowe samobojstwa, np.jednym z atrakcyjniejszych miejsc sa dzikie tereny lesne dookola Fudzi. Jest o tym artykul w nanowszej Polityce: Umrzyjmy razem, przyjaciele. A tak naprawde pozdrawiam i zycze weselszych pomyslow. t. Odpowiedz Link Zgłoś
chee HAŃBA 28.01.05, 13:44 smutaska3 napisała: > ale jak by sie kto zdecydowal strzelic gola,to ja zawsze jestem chetna > zagrac,co dwie glowy to nie jedna...i jakos tak razniej.. > > ....ale oczywiscie trzeba byc wystarczajcco wysportowanym (zdeterminowanym) nastoletnie na zejście pomysły zróbmy to w kupce - nie bedę się bać *** jeśli ktoś ma ochotę na samobójstwo - sam niech się ze soba mierzy nawet jeśli w formie żartu - takich treści na tym forum być nie powinno a wiesz dlaczego? bo to zwyczajny brak przyzwoitości doprawdy aż tak Ci się nudzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: HAŃBA 28.01.05, 14:11 Zgadzam się z Chee - mentalny onanizm rozważaniami o samobójstwie w penym wieku bywa bardzo niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: HAŃBA 28.01.05, 14:24 jeden tylko drobiazg: Smutaskę dręczą myśli samobójcze,bo ma DEPRESJĘ (CHAD) bynajmniej nie dla rozrywki zgodzę się, że co napisała to raczje mało szczęśliwie i nieprzemyślanie i nadaje się do kasacji ale apeluję jednak o niebagatelizowanie czyjegoś problemu tylko dlatego, że ma mało lat bo osobiście jestem niewiele starsza i jakoś rykoszetem zabolało.. tylko tyle w tej kwestii już mnie tu nie ma pozdrawiam Loo Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: HAŃBA 28.01.05, 14:34 Nev, a wiesz, że mnie ten post Smutaski też jakoś osobiście dotknął, bo również znam problem i jakoś w głowie mi się pomieścić nie chce, że ktoś mający faktycznie poważne myśli samobójcze strzeliłby takim tekstem... No, ale może to tylko moje wrażenie. Pozdrawiam ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: HAŃBA 28.01.05, 15:18 wiem Loo bo rozumiem cholernie boleśnie rozumiem.. pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: HAŃBA 28.01.05, 14:13 chee napisała: > jeśli ktoś ma ochotę na samobójstwo - > sam niech się ze soba mierzy no tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
sam1984 shit 28.01.05, 22:50 myślenie o samobójstwie sprawia że czujecie sie lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: shit 28.01.05, 22:56 nie co nie znaczy, że temat należy przemilczeć czasem taka rozmowa może uratować komuś życie Odpowiedz Link Zgłoś