zoltanek 26.02.05, 12:16 O co chodzi? Maila mam? Miło:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patja Re: Patja.... 26.02.05, 12:17 Nie masz maila... ale wskocz na gg, prosze... na chwilke... bo mnie roznosi Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Patja.... 26.02.05, 12:20 no właśnie nie da rady :(, mój komp nie działa a u ojca nie moge instalować komunikatorów. to jego zakaz numer jednen. hmmmmmmm jeśli kupie nowy wiatraczek do kompa to wieczorem pogadamy:D Patja:D Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: Patja.... 26.02.05, 12:22 Ok i zamontuj mikrofon to bedzie prosciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.jeno o patia! fajnie, chcę Ci tylko powiedzieć 26.02.05, 12:25 żebys sie nie martwiła. Wszystko jest OK. Trochę się przestraszyłam i skończyło się na uspokajaczu malutkim, ale luzik. Jest dobrze. Próbowałąm sie zalogować na duplikat, ale obserwator nie jest aktywny. Czy wiesz jak sie wykasowywuje Forum (chce skasować swoje, nie wyszło)? Odpowiedz Link Zgłoś
patja Obserwatorku... :) 26.02.05, 12:27 Po pierwsze odbierz maila... Po drugie wejdz na swoje forum... Zostawilam Ci wiadomnosci... Po trzecie niczego nie kasuj, dlaczego chcesz kasowac, co nie wyszlo, ja pierdziele... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.jeno Re: Obserwatorku... :) 26.02.05, 12:33 patja napisała: > Po pierwsze odbierz maila... > Po drugie wejdz na swoje forum... > Zostawilam Ci wiadomnosci... > Po trzecie niczego nie kasuj, dlaczego chcesz kasowac, co nie wyszlo, ja > pierdziele... już nie zdążę skończyć tego co chciałam zrobić. Rozproszyłąm się. Pozatym myslałam, ze Nic nie będę musiała robić, tylko rzucę parę rzeczy do dyskusji, ale przekombinowałam. Nie umiem robić forum umiem robić strony www. trudna rada a maila odbiorę trzym sie Dziecinko :) Odpowiedz Link Zgłoś
patja No i dlatego... 26.02.05, 12:37 masz Nas do pomocy... Straram sie trzymac, ale tak jakos nie bardzo mi to wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 tu lejt, ale nic to.. spróbujemy następnym razem 26.02.05, 12:46 patja napisała: > masz Nas do pomocy... > Straram sie trzymac, ale tak jakos nie bardzo mi to wychodzi... To moze i lepiej. Przygotujemy się jeszcze bardziej. Moja sesja na Forum wygasła. Idę sobie, bo już nie mam więcej czasu (i potrzeby też żadnej). Ale wrócę. Spokojnie. Co sie odwlecze - to nie uciesze ;P Odpowiedz Link Zgłoś