Dodaj do ulubionych

Fluoksetyna

16.06.05, 13:53
czesc,
od dzis biorę fluoksetyne, powiedzcie czy jest to lek skuteczny, czego mogę
sie po nim spodziewac?
jakie niespodzianki mogą mnie czekać?

Obserwuj wątek
    • chantal_k Re: Fluoksetyna 16.06.05, 13:55
      Ja biorę od dawna fluoksetynę - możesz się spodziewać zmniejszenia depresji,
      ten lek naprawdę działa.
      • suchyxxx Re: Fluoksetyna 16.06.05, 15:11
        Fluoxetyna to to samo co prozak tyle e nazywa się fluoxetyna i w polsce jest
        tańsze od prozaku.Jest to dobry lek i w końcu prozak to pigułka szczęścia więc
        możesz się spodziewać poprawy nastroju.Pamiętaj lek zadziała w pełni mniejwięcej
        po miesiącu i dopiero wtedy może nastapić duża poprawa więc nie martw się jak
        nic nie da ten lek przez pierwszy tydzień bo nic dziwnego.Sroxat czyli
        paroxetyna jest składnikiem też działającym podobnie jak fluoxetyna na depresję
        ale zastanawiam się czemu mi lekarz nie dał prozaku albo tej fluoxetyny? W
        każdym razie powinno być dobrze
        • suchyxxx Re: Fluoksetyna 16.06.05, 15:15
          Aha i możesz się spodziewa zaparć w 2 pierwszych tygodniach brania i może apetyt
          się poprawić oraz sny też mogą być kolorowe albo wcale nie będziesz ich miał.Moe
          też ciebie trząść tzn. jak się ruszasz to ręce latają i ciało się trzęsie ale to
          po miesiącu też minie wszystko.Może być problem z szybkim mówieniem i chodzeniem
          ale to wszystko mija i jest super:) Ja już miesiąc biorę seroxat i jestem tak
          szczęśliwy że płakać mi się chce:) Poprostu euforia i lęki mijają:) Jest
          poprostu jak po ziole.Śmieję się z byle czego i jest mi bardzo wesoło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka