gloom 15.07.05, 19:53 Ale teraz juz niegrzecznie. A pytanie mozna sobie przeczytac w wyrzuconym watku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gloom Re: Coś sie uczepił tej kozy? 15.07.05, 21:23 Bo szukam dowodow na istnienie ANGIEBE. Na razie mam tylko dowod posredni - wyciela watek z pytaniem do niej skierowanym. Ale to nie to samo, co SLOWO ANGIEBE. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_biegun Re: Coś sie uczepił tej kozy? 15.07.05, 22:11 gloom napisał: > Bo szukam dowodow na istnienie ANGIEBE. Na razie mam tylko dowod posredni - wyc > iela watek z > pytaniem do niej skierowanym. Ale to nie to samo, co SLOWO ANGIEBE. możesz podać link do tego pytania? wycięła bez informacji dlaczego wycina? Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Coś sie uczepił tej kozy? 16.07.05, 09:45 drugi_biegun napisała: > gloom napisał: > > > Bo szukam dowodow na istnienie ANGIEBE. Na razie mam tylko dowod posredni > - > wyc > > iela watek z > > pytaniem do niej skierowanym. Ale to nie to samo, co SLOWO ANGIEBE. > > możesz podać link do tego pytania? > wycięła bez informacji dlaczego wycina? Watek zostal przywrocony. To kolejny dowod na istnienie. Oto link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=25834773 Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Moze by postawic diagnoze? 16.07.05, 13:23 Na co cierpi angiebe? Niesmialosc=socjofobia? Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Moze by postawic diagnoze? 16.07.05, 14:04 Angiebe cierpi na boski kompleks - brak poczucia humoru, bo Bog sie podobno nie smieje. Socjofobia - pewnie tez, bo z kim tu gadac, heh. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_biegun Re: Moze by postawic diagnoze? 16.07.05, 14:25 gloom napisał: > Angiebe cierpi na boski kompleks - brak poczucia humoru, bo Bog sie podobno nie > smieje. to obrzydliwe kłamstwo i pomówienie! Bóg ma duże poczucie humoru, bo gdyby go nie miał, to jakby mógł wymyślić Glooma uganiającego się za jakąś wirtualną Angie tylko po to, żeby stwierdzić, że ta Angie to jednak żywy człowiek albo tylko kobieta > Socjofobia > - pewnie tez, bo z kim tu gadac, heh. jak gadać to na gg proszę się udać tam rozdają numerki tu co najwyżej dobre rady i tabletki w różnych kolorkach rozdają co bystrzejsi to nawet diagnozy przypisują Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Moze by postawic diagnoze? 16.07.05, 17:43 No, no +__- kobieta to nie jest "tylko". Ja, Żyrafa bronię kobiety!!!! Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_biegun Re: Moze by postawic diagnoze? 16.07.05, 18:02 zyrafa46 napisała: > No, no +__- kobieta to nie jest "tylko". Ja, Żyrafa bronię kobiety!!!! > Żyrafa kopytkiem bronisz? czy poszerzając horyzont z wysokości swoich żyrafich rożków? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Moze by postawic diagnoze? 17.07.05, 17:59 A jakiez ja tam mogę mieć horyzonty z moim małym móżdżkiem ;-(. Paszczą bronię, paszczą. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Moze by postawic diagnoze? 17.07.05, 22:58 A moze dzieki swojej dluuugiej szyi wiesz, czy Angiebe porozumiewa sie jezykiem zrozumialym dla Glooma? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Moze by postawic diagnoze? 18.07.05, 10:58 Odpowiem mocno oficjalnie: Pierwszr TO forum jest (z tych, które "nawiedziłam"), gdzie nie widac opiekuna. Jest to dziwne, jakby nieludzkie i nieprzyjemne. Powiedziałam to delikatnie, nie wdając sie w szczegóły. Mogłaby przecież napisać (a może to jest on), ze nie bedzie sie tu udzielac. Z wytłumaczeniem tego faktu, lub bez. Myślę, że jest TU juz dość depresji i smutnych myśli aby warto było jeszcze dodawać tak do końca, co ja o tym sądzę. Ojej, gdybym była Angiebe, to bym ciągle coś pisała. Jestem jednak tylko Żyrafą (której nawet długa szyja sie nie przydaje). Wzięłabym koszyk z radosnymi promykami, zawiesiła sobie na różkach, galopowała po depresyjnym polu forumowym i przy kazdym napotkanym potrząsałabym głową. Sama moja głowa z małym móżdżkiem nic mąrdego nie potrafi wymyśleć. Te promyki własnie nie wiem, gdzie bym zdobyła. Ja bym je tylko rozsypywała. Pozdrawiam, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Jaaakiiii??? 19.07.05, 14:31 Zawstydziłam sie i nie napisałam :-(. Ż. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Jaaakiiii??? 19.07.05, 14:51 Nie przejmuj sie, Zyrafo. Nastepnym razem Ci sie uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Re: Moze by postawic diagnoze? 18.07.05, 19:03 To zyrafka nie ma racicow? Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Moze by postawic diagnoze? 18.07.05, 22:08 Zyrafa ma wszystko - madra glowe, racze racise, mechate rozki, filuterny ogon, zyrafia szyje i smutne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Re: Moze by postawic diagnoze? 24.07.05, 13:27 Romantyczne, rzeklbym, taka zyrafa wyglada zawsze na mocno uduchowione stworzenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Moze by postawic diagnoze? 24.07.05, 14:48 Ttttto znaczy te wyłupiaste oczy wskazują na moje uduchowienie???? No!!!!! To teraz juz wiem jak szukac pokrewnych dusz!!! Co za radość, co za radość. :-))))) Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Re: Moze by postawic diagnoze? 27.07.05, 19:25 Wylupiaste? te rzesy, te rzesy, ach... Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Moze by postawic diagnoze? 28.07.05, 01:36 noooo, ma sie wygląd!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: Moze by postawic diagnoze? 19.07.05, 18:07 zyrafa46 napisała: > Ma kopytka. > Żyrafa jaaak u koziołka? Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: Ponawiam pytanie do Angiebe 24.07.05, 09:38 gloom napisał: > Hmmmm.....???? czyżbyś się zaczął zastanawiać nad treścią swojego pytania do Angiebe czy nad brakiem od niej odpowiedzi? przeanalizuj jeszcze treść swojego pytania i zastanów się, do którego z nich Angiebe może się publicznie przyznać bez narażania się na....straty...np. zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Ponawiam pytanie do Angiebe 27.07.05, 18:34 Angiebe nie nadaje sie na adminke takiego forum. I pewnie wcale nie lubi depresyjnych, uwaza, ze to lenie. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Ponawiam pytanie do Angiebe 27.07.05, 20:16 Tu w ogóle nie ma żadnego admina, Angiebe to tylko wirtualny byt,inaczej - martwa dusza Odpowiedz Link Zgłoś
gloom [...] 27.07.05, 23:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vinxxx Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 09:05 no i masz dowod! <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 10:45 A mi się nie podoba SŁOWNICTWO Glooma. Poprosiłam o wykasowanie - i widac efekty. Nie podiba mi się też, że Angiebe dopiero teraz się odezwała. Albo była na wakacjach albo jesteśmy dla Niej NICZYM :-(. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 11:06 a może napiszemy petycję do Agory SA żeby zmieniła moderatora? np. na mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
vinxxx [...] 28.07.05, 12:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 12:51 myslisz ze Anatemka serio zaraz zacznie pisac petycje i zbierac podpisy? na zartach sie wacpanna(pani) nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 12:59 anatemka napisała: > a może napiszemy petycję do Agory SA żeby zmieniła moderatora? np. na mnie? na tym forum to może wolny samarzadny niezależny psychiatra/psycholog by się przydał zamiast społecznika za frico, bo tacy są najgorsi Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 13:02 psychiatra była i uciekła, a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 13:50 lucyna_n napisała: > psychiatra była i uciekła, a szkoda może psycholog nie ucieknie? powinien mieć wiecej cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 13:53 Dobrze, że choc my sie my sie w qpie trzymamy. I tak trzymać. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 17:22 psychologow to tu od cholery, tylko, że w charakterze biednych, znerwicowanych świrów Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 17:28 Od razu biednych... Bywaja tak bogaci, ze sie biora za ubogacanie innych. (Ah, skad u Pana/Pani ta wrazliwosc...) Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 29.07.05, 10:41 słyszałam, że na psychologię często chodzą ludzie właśnie z potrzebą psychologgiczną, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 03.08.05, 18:44 Byla pani Iwona, ale miala dosyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 03.08.05, 18:42 Nie za dobrze ci? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 11:34 przeciez to nie angiebe tylko troll anqiebe, przez "q" a co Gloom napisal ze go wykasowali? jakies bluzgi? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 13:52 Tak.Napisał. Ludzi z takim słownictwem i z takim myśleniem omijam szerooookim łukiem. Nie będę cytowac. To chyba jasne. Cooooooooo? Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 13:53 Nie wiesz nawet, co tracisz. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 17:48 Bo to była prowokacja! Gloom to chodząca kultura słowa :p P.S.Mnie np. się tu nie podoba wiele innych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 29.07.05, 10:46 Do looserki - bo nigdy nie wiadomo, gdzie się ten post ustawi :-(. A od czego jest ten gwizdek, przepraszam - FORUM. Napisz, co Cię tu uwiera. Może da sie to jakoś naprawic a jak nie to chociaż odpuścisz trochę pary. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 29.07.05, 13:08 zyrafa46 napisała: > Do looserki - bo nigdy nie wiadomo, gdzie się ten post ustawi :-(. > A od czego jest ten gwizdek, przepraszam - FORUM. Napisz, co Cię tu uwiera. > Może da sie to jakoś naprawic a jak nie to chociaż odpuścisz trochę pary. > Żyrafa do....jakiegoś świętego a jak już para z gwizdka uszła i nie widać by koła maszyny choć drgnęły lub ledwo grnęły, to jakaa jest recepta na jakikolwiek dalszy ruch? a jak maszyna ma pod górkę i resztę pary z gwizdka uszło? może być i tak, ze para w gwizzdek na...równi pochyłej i....klocki hamulcowe nie zadziałają? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Do Danuski 29.07.05, 18:28 .....wszystkie 4 nuszki mnie sie załamały. JUż nie chcę pary, ni gwizdka, NI LOKOMOTYWY!!!! Buuuuuuuuuu :-( Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 29.07.05, 13:39 zyrafa46 napisała: > Do looserki - bo nigdy nie wiadomo, gdzie się ten post ustawi :-(. > A od czego jest ten gwizdek, przepraszam - FORUM. Napisz, co Cię tu uwiera. > Może da sie to jakoś naprawic a jak nie to chociaż odpuścisz trochę pary. > Żyrafa Brakuje mi m.in.tego, czym to forum było kiedyś - powiedzmy jeszcze tak 1,5 roku temu. Pisałam już o tym, o innych sprawach również, i to chyba nie jeden raz. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Do looserki 29.07.05, 18:31 Zawsze (od jakiegoś czasu ;-)) myślałam, że jestem stara. Okazuje się, że nie. Moja forumowa pamięć tak daleko nie sięga. To dobrze czy żle? Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Co to znaczy "niegrzecznie"??? Zachowuj się, 28.07.05, 13:56 A Ty nie jestes zadna boska Angiebe, lecz demiurginia. Takie sztuczki dobre na Zyrafe:D Odpowiedz Link Zgłoś
anqiebe Pracuje tu osle prawie społecznie.Piszę"prawie" bo 28.07.05, 23:30 ledwo to na tramwaj wystarcza. Więc bądź wdzięczny że cię tu bezpłatnie cenzuruje żebyś sie nie kompromitował. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Pracuje tu osle prawie społecznie.Piszę"prawi 28.07.05, 23:36 pozwol, ze swoja wdziecznosc wyraze prostym, zolnierskim slowem: s [--------]! Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_czy_malgorzata Re: Pracuje tu osle prawie społecznie.Piszę"prawi 29.07.05, 02:49 anqiebe napisała: > ledwo to na tramwaj wystarcza. Więc bądź wdzięczny że cię tu bezpłatnie cenzuru > je żebyś sie nie kompromitował. nie ma to jak wycierac sobie kims qiebe. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Pracuje tu osle prawie społecznie.Piszę"prawi 29.07.05, 10:51 anqiebe napisała: > ledwo to na tramwaj wystarcza. W takim razie podziwiam innych opiekunów, z innych forów, których WIDAĆ, że są, czytają, są jednymi z nas. Jak na społecznika, to myślę, Angiebe - że jesteś (przepraszam) kiepskim społecznikiem. Przepraszam, że oceniam. Nikt mnie o to nie prosił. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Pracuje tu osle prawie społecznie.Piszę"prawi 29.07.05, 13:35 Żyrafo ,Ty naprawdę nie dostrzegasz, że anqiebe to nie angiebe, tylko zwykły troll??? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Pracuje tu osle prawie społecznie.Piszę"prawi 29.07.05, 18:34 To zwykły leniuch co całymi dniami przesaduje na kanapie, czy gdzie tam i liczy swoje bilety. I liczy. I liczy. I liczy. I liczy. I na co liczy? Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś