lucyna_n Re: a mi lepiej:) 14.08.05, 00:20 bromazepam, to pewnie jakis uspokajacz jest od ktorego łatwo sie uzależnić. Jeżeli tak to nie ma się z czego cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: a mi lepiej:) 14.08.05, 00:21 miałam racje, benzodiazepina, ta sama bajka co clono i xanax, lepiej nie bierz tego zbyt dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
morela12 Re: a mi lepiej:) 14.08.05, 09:27 vinxxx Lexotan 2x 6 mg dziennie to dosyć duża dawka. Ja zażywałam o wiele mniejszą 1 x 3mg dziennie i łatwo mi było z tego wyjść. Ten lek też uazleżnia, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Re: a mi lepiej:) 14.08.05, 12:43 Brałam kiedyś przez 4 lata połówkę na sen, spałam było OKi, ale co było jak chciałam odstawić, a trzeba bo uzależnia, no i wiadomo, jak łykasz uspakajacze nie rozwiązujesz rzadnych swoich problemów, tylko lejesz na nie, a one narastają i narastają... No i odstawiłam, jaka cuuuudna fobia społeczna, pół roku siedzenia w domu... a potem szpital bez klamek, ech życie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: a mi lepiej:) 14.08.05, 16:27 Lexotan? Mama bierze jak się zdenerwuje.Mi dała i powiedziałbym że uspokaja jak hydroxizine czyli zamula i osłabia oraz usypia.Xanax i lorafen bardziej działały na strach niż uspokojenie i dawały euforię na kilka dni.Takie przynajmniej moje zdanie ale lek jak najbardziej uzależnia) Odpowiedz Link Zgłoś
vinxxx Re: a mi lepiej:) 14.08.05, 23:32 nie dołujcie mnie z łaski swojej wiem ze uzaleznia dajcie sie cieszyc Odpowiedz Link Zgłoś