lucyna_n 23.08.05, 03:35 też bym chętnie pospała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogrom Re: śpicie? 23.08.05, 04:20 nie, nie spicie pijecie herbatke i jecie twarozek........ mam w de odchudzanie:) i inne bzdety! które mnie męcza! Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: śpicie? 23.08.05, 08:44 lucyna_n napisała: > też bym chętnie pospała. a ja chętnie bym nie spała, bo te moje sny....są jeszcze bardziej depresyjne niż moje życie.... coś chciałam dodać jeszcze, ale to chybaa już nie miałoby sensu...antydepresyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: śpicie? 23.08.05, 09:11 Dzieńdoberek, właśnie sie obudziłam, zaraz lecę do roboty i właściwie nie bardzo powinnam tu zasiadać... Jak jednak tego nie zrobic? Wstąpiłam tylko się przywitać i lecę. Miałam 2 dni wspaniałego urlopu. Teraz radośnie popracuję, by w przyszłym roku był ciut dłuższy. Nie wiem jak tu jest w Warszawie. Nad morzem chwilami (wcoraj) chodziłam w polarze. Ale w niedzielę ponad 2 godz ciurkiem w wodzie. Siedzałyśmy na plaży cały dzień chrupiąc suche pieczywo, popijając jakąs zdrojową, na śniadanie 2 czekolady. Wczoraj ugotowałyśmy sobie zdrowego kalafiora(:-), autobus jechał dłużej niz miał i- uciekł nam pociąg za 22 zeta. 2 godz czekałyśmy w Gdyni na następny za 48 (Iklasa!!!!). Jak będziecie gdzieś jeździć - dobrze pytajcie. Macie trochę "duperołów anty". Teraz już pędzę, nie mogę się spóźnić, pozdrowionka (acha, o lasce przeczytałam, udaję, że nie bo nie mam terza całkiem czasu się skupić. Co innego duperoły (przepraszam) Jeszcze x pozdrowionka, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
sam20 Re: śpicie? 24.08.05, 00:48 taki mecz taka szansa i jak tu k.... zasnąć :P Odpowiedz Link Zgłoś
vinxxx Re: śpicie? 24.08.05, 00:53 ja juz w lozku z laptopem spie z otwartymi oczami Odpowiedz Link Zgłoś
bazylka9 Re: śpicie? 29.08.05, 01:38 Nie śpię i długoooooooooooooooo spać nie będę. Zapraszam na forum :) Bazylka Odpowiedz Link Zgłoś
bazylka9 Re: śpicie? 02.09.05, 01:30 Nie mogę zasnąć do rana prawie, a może i czasem dłużej. Poczekam chwilkę na Was Niektórych. Potem pójdę i położę się obok synka malutkiego, poczytam książkę ("Stawiam na Tolka Banana :)))) i figa.... Znowu ten przeklęty świt i za chwilę trzeba wstać. Ile tak można??? Odpowiedz Link Zgłoś
bazylka9 Re: śpicie? 02.09.05, 01:39 nie? to dobrze.. jest nas dwoje. zawsze to raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: śpicie? 02.09.05, 01:42 ale chyba podejme probe spania - wstaje o 6. brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
bazylka9 Re: śpicie? 02.09.05, 01:51 dobranoc gloom :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agawa_63 Re: śpicie? 02.09.05, 09:09 Bazylka, a długo już tak nie śpisz? W sensie dni? Ja kiedyś nie spałam tydzień i badałam na twarz. Może weź jakąś baaaardzą nudną książkę. Bo w końcu "Tolek Banan" to powieść sensacyjna. Mój mąż jak nie może zasnąć pije w nocy piwo. Na mnie to nie działa. Ja, wtedy jak nie spałam, zaczęłam brać prochy, ale to nie jest dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: śpicie? 02.09.05, 09:43 bazylka9 napisała: > Mówicie, że nie śpicie a śpicie :( jaa spałam. tej nocy o wiele lepiej, to znaczy spokojniej niż wiele nocy poprzednich. jak mam taką spokojną noc (bez tabletki przed snem) to ranek i cały dzień mogę zaliczyć ddo udanych. ale jak to się mówi-nie chwal dnia przed zachodem słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: śpicie? 02.09.05, 20:46 lucyna jak tam Twoje problemy ze spaniem? nadal je masz? ile godzin w nocy przesypiasz? pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: śpicie? 02.09.05, 21:30 nie wywołuj wilka z lasu Carla, nie wywołuj! Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: śpicie? 03.09.05, 12:15 co słychać? jak tam nocka? przespana była? mam nadzieje, że tak. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: śpicie? 07.09.05, 06:17 Idę się położyć. O spaniu i tak nie ma mowy. Zazwyczaj kimam jak kamień, a jak raz na jakiś czas potrzebuję towarzystwa to takiego wała. asa Odpowiedz Link Zgłoś