katya_86 25.08.05, 19:31 Czy może mi ktoś napisać czy w przypadku nerwicy można mieć problemy z oddychaniem, duszności i uczucie ciasnoty w klatce piersiowej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mogra1 Re: Duszności 25.08.05, 20:37 Jak najbardziej. Ja nawet zaliczyłam parę razy pogotowie , bo myślałam że się uduszę. Psychiatra powiedział, że nic mi nie grozi bo jeszcze nikt się nie udusił. Odpowiedz Link Zgłoś
oslos Re: Duszności 25.08.05, 21:32 Hiperwentylacja? trzy razy myślałem,ze się dusze.Bardzo dziwne uczucie.Naprawdę wierzysz ,ze się dusisz, a to tylko twoja wyobrażnia...Gorąco nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_23 Re: Duszności 25.08.05, 22:10 ...i mdlejesz z niedotlenienia - to dopiero jest nieprzyjemne :((( Odpowiedz Link Zgłoś
vinxxx Re: Duszności 26.08.05, 00:21 o tak to moja "ulubiona" czesc atakow paniki. czad pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_23 Re: Duszności 26.08.05, 10:18 Mnie sie to zdarzyło 5 razy , myślałam że umieram. Odpowiedz Link Zgłoś
katya_86 Re: Duszności 26.08.05, 10:46 Ale w takim razie jak mam sobie z tym radzić. U mnie teraz takie problemy pojawiają sie prawie co 2 tygodnie. Co mam robić? Jak z tym żyć? Jakoś nie potrafie sobie wytłumaczyć ze to tylko moja wyobraźnia, cały czas wydaje mi sie że jestem na coś chora. Odpowiedz Link Zgłoś
vinxxx Re: Duszności 27.08.05, 00:00 katya_86 napisała: > Ale w takim razie jak mam sobie z tym radzić. U mnie teraz takie problemy > pojawiają sie prawie co 2 tygodnie. Co mam robić? Jak z tym żyć? Jakoś nie > potrafie sobie wytłumaczyć ze to tylko moja wyobraźnia, cały czas wydaje mi sie > > że jestem na coś chora. ja to mialam codziennie przez 2 lata. przezyjesz Odpowiedz Link Zgłoś