citalinka 08.09.05, 16:35 po prostu znowu byłam nietaktowna. Przepraszam. Niektórzy mają taką skłonnośc do wkopywania się, na każdym gruncie, na jakim sie pojawią. Został mi jeszcze Księżyc w takim razie, Mars może. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
citalinka Re: ??? 08.09.05, 16:46 no wiem, że nie wiesz o czym mówie. nie, nie chodzi o maska. o moja maskę tym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
citalinka Re: ??? 08.09.05, 16:49 tak, tak. szkoda słów. powinnam się oddać do reklamacji może Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: ??? 08.09.05, 16:50 Eee tam. To nie było szkoda słów tylko wyraz sympatii. Zaraz tam do reklamacji masz się oddawać. Piwo lepsze i tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
citalinka Re: ??? 08.09.05, 16:53 nie, to nie to... o naprawdę cierpie przwie jak rozgniatana glista! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: ??? 08.09.05, 16:55 citalinka napisała: > nie, to nie to... > o naprawdę cierpie przwie jak rozgniatana glista! Kurczę, aż tak??? Ty weź się nie daj. No nie napiszę: odrzuć złe myśli, wiadomo czemu, ale coś na rzeczy jest. Spadam na trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
citalinka Re: ??? 08.09.05, 22:30 dzieki miriam za wychylenie mego zdrówka w innym wątku. kiepski dzis dzień miałam. jutro będzie inaczej na pewno. dziwna rzecz mi się tez tu na f dziś przytrafiła, nic to Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: ??? 09.09.05, 07:08 citalinka napisała: > dzieki miriam za wychylenie mego zdrówka w innym wątku. kiepski dzis dzień > miałam. jutro będzie inaczej na pewno. Wychyliłam szklaneczkę za Twoje zdrowie bardzo szczerze, więc na pewno dziś będzie lepszy dzień :-) Odpowiedz Link Zgłoś
citalinka Re: ??? 09.09.05, 08:59 chyba podziałało!! Miriam, kochan jestes! Ostatni dzień zwolnienia dziś, weekend praca jakaś, od pon do pracy tej "normalnej". Wieczorem na pociechę oglądałam "rozmowy kontrolowane", zawsze mnie kom o tej epoce jakoś uspokajaja...:). Jak się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: ??? 09.09.05, 09:30 citalinka napisała: > chyba podziałało!! Miriam, kochan jestes! Ostatni dzień zwolnienia dziś, > weekend praca jakaś, od pon do pracy tej "normalnej". > Wieczorem na pociechę oglądałam "rozmowy kontrolowane", zawsze mnie kom o tej > epoce jakoś uspokajaja...:). Jak się czujesz? Się cieszę że pomogło :-) Ja dzisiaj całkiem całkiem, chociaż trochę trzepnięta - jednak łączenie Promazinu z wódą to nienajlepszy pomysł. Ale za to spałam jak dziecko. Miłego dnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 PS. 09.09.05, 09:57 Citalinko, idę może trochę uda mi się popracować, spróbuję zajrzeć wieczorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
10_sekund Re: Now Playing 09.09.05, 10:09 fajna bajka dla dzieci na Radio Maryja :( he he Odpowiedz Link Zgłoś
citalinka Re: Now Playing 09.09.05, 14:30 10 sek, ja wiem, że tu nadmierna dosłowność nie jest dobrze odbierana :)), ale taki abstrakt jak odwalasz przefruwa gdzieś ponad moimi skromnymi możliwościami percepcyjnymi Odpowiedz Link Zgłoś
10_sekund Re: mialem sie nie odzywać na ten temat,ale 09.09.05, 14:52 co ty o duchowej aborcji dziecka poczętego nie słyszałaś ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
citalinka Re: w kotle tny brak miłosierdzia 09.09.05, 15:07 nie słyszałam. oświeć mnie bo umrę. serio. czekam... mam tu tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
citalinka Re:Ty sie lecz 09.09.05, 15:23 spróbuj! przekonasz się, jaki u mnie mimo wszystko silny instynkt samozachowawczy!! Juz mi cię żal! straszne mordobicie sie szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
citalinka Re:Ty sie lecz 09.09.05, 15:26 ale z ta beczka mogłoby byc w sam raz dla mnie, kiedys już nieomal sie udusiłam się w wieeeeelkiej pralce gospodarczej Odpowiedz Link Zgłoś