arystka 02.11.05, 15:58 czy istnieja jakies leki antydepresyjne dostepne bez recepty? chodzi mi o cos mocniejszego od ziolek... ale bez recepty jesli znacie cos takiego, prosze napiszcie nazwy i ceny, jesli jestescie w stanie, rowniez efekty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.kto.to.jest.ten.pan.b Re: bez recepty 02.11.05, 16:04 Rano : 3 * 100 ml czystej Wieczór : 3/4 L wina Doraźnie w ciągu dnia : piwo O,5 L. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: bez recepty 02.11.05, 16:05 jak ktoś sie upija na smutno, to i tak nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
i.kto.to.jest.ten.pan.b Re: bez recepty 02.11.05, 16:07 jeścli, jeśli...widzisz tylko najgorsze rozwiązania. myśl pozytywnie, przecież nie zaszkodzi sprobowac, kto wie, może pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: bez recepty 02.11.05, 16:14 fakt, można sobie "zrobić"drugi problem pt. "choroba alkoholowa" - dopiero jest wesoło. Myślę pozytywnie cały czas, bez ustanku, mimo nieustannego wzmacniania emocjonalności skoncentrowaną kofeiną, bo bez niej nie spłodziłabym dzisiaj tych 23 stron tekstu i pieprzę to, czy mi sie emocjonalnośc podniosła,ważne, że jeszcze cokolwiek kontaktuję. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_n1 Re: bez recepty 02.11.05, 16:57 i.kto.to.jest.ten.pan.b napisał: > myśl pozytywnie, przecież > nie zaszkodzi sprobowac, kto wie, może pomoc. Tak, należy się opierać na pozytywnych doświadczeniach i z nich wyprowadzać lepszą wizję przyszłości. M. Odpowiedz Link Zgłoś
i.kto.to.jest.ten.pan.b Re: bez recepty 02.11.05, 17:08 Podoba mi się to co mowisz macku_n1. Lepsza wizja przyszłości jest lepsza niż gorsza wizja przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: bez recepty 02.11.05, 17:37 "wybierzmy przyszłość" - to już kiedyś było. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_n1 Re: bez recepty 02.11.05, 17:53 i.kto.to.jest.ten.pan.b napisał: > Lepsza wizja przyszłości jest lepsza Oczywiście, zachęga do dzialania. niż > gorsza wizja przyszłości. Ta sprawia, że najlepiej zapaść się w fotelu. Najlepsza jednak to realistyczna. Jestem tu nowy, cieszę się, że od razu trafiłem na taaakie zrozumienie. M. Odpowiedz Link Zgłoś
we_ui3 Re: bez recepty 02.11.05, 18:01 maciek_n1 napisał: > i.kto.to.jest.ten.pan.b napisał: > > > Lepsza wizja przyszłości jest lepsza > Oczywiście, zachęga do dzialania. Albo do tumiwisizmu. Jeśli przyszłość rysuje się ładnie, to nie trzeba nic robić. > > gorsza wizja przyszłości. > Ta sprawia, że najlepiej zapaść się w fotelu. Albo do roboty. Skoro ma być kiepsko to trzeba sie przygotować Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_n1 Re: bez recepty 02.11.05, 18:36 Wszystko zależy od interpretacji. Można i tak, jak piszesz. M. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: bez recepty 02.11.05, 16:04 Bez recepty to tylko ziółka - dziurawiec, deprim(z dziurawca) Odpowiedz Link Zgłoś