Gość: grzes IP: *.polsl.gliwice.pl / *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 29.10.02, 17:34 Czy ktos z was cierpi albo cierpial na fobie społeczną? Czy da sie z tego wyleczyć i czy konieczne jest leczenie farmakologiczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: fobia społeczna IP: *.sad / 192.168.0.* 31.10.02, 13:41 Witaj Grzegorz. Ja mam podobny problem do Twojego. Objawia się w sytuacjach i miejscach, gdzie jest spora ilość ludzi (kościół, autobus, supermarket). Dziś już łatwiej mi jest radzić sobie z tym, jednak na początku było to dla mnie bardzo uciążliwe. Jest sporo fajnych książek jak radzić sobie z tym problemem.Podaj swojego maila, napiszę Ci coś więcej jeśli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: fobia społeczna IP: *.speed.planet.nl 03.11.02, 14:17 jakie ksiazki-tytuly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jochan78 Re: fobia społeczna IP: *.polsl.gliwice.pl / *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 07.11.02, 14:45 Byłbym wdzieczny za jakiekolwiek informacje z Twojej strony na temat leczenia tej choroby ewentualnie jakies pozycje ksiazkowe z tej dziedziny. Moj mail to jochan78@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: fobia społeczna 17.11.02, 13:03 gg-czy moge spodziewac sie rowniez maila od Ciebie?Wystarczy,ze klikniesz na mojego maila.Ja mam z tym problem od bardzo dawna i w zasadzie wychodzi on wszedzie tam,gdzie jest duze skupisko ludzi.Nawet najprostrze czynnosci sprawiaja mi wtedy nie mala trudnosc.Z wielu sie wycofuje poniewaz panicznie boje sie stawic im czolo oraz mam wrazenie,ze przerastaja mnie.Moze sa jakies proste sposoby?W kazdym razie czekam na ZESTAW LEKTUR. Odpowiedz Link Zgłoś