szatek1984 16.01.06, 11:40 odkupie effectin er 75 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szatek1984 Re: effectin 16.01.06, 11:51 tyle że jak brałem inne leki to nic nie pomagało a effectin od razu zadziałał. na przykład leki zawierajace fluoksetynę na mnie nie działają. Suchy a może znasz jakiś podobny lek o składzie zbliżonym do effectinu? jak tak to daj odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: effectin 16.01.06, 15:02 Chyba nie ma.Efectin działa na noradrenalinę i serotoninę.Nie jestem pewien czy jest podobny lek Odpowiedz Link Zgłoś
jako_70856 Re: effectin 16.01.06, 15:56 Do SNRI zaliczamy: milnacypran (Ixel) wenlafaksyna (Efectin, Efectin ER, Velafax, Effexor, Effexor XR) MOżna także duetem leków zadziałac na 2 układy, np Petylyl (dezypramina) +sertralina(asentra, zoloft, stimulation). Petylyl jest darmowy więc płaciłbyś tylko za ssri. Nie wiem jakie dawki bierzesz Effectinu że tak drogo Cię kosztuje leczenie, ale jesli Ci ten lek pomaga to nawet nie mysl o eksperymentach z innymi, bo na pewno będą Cię kosztowały dużo czasu i pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: effectin 19.01.06, 16:24 mam chyba fajną wiadomość dla szatka1984. otoz na stronie psychologia.apl.pl/forum, gdzie też jestem zalogowana, dostałam list on niejakiego giovvie. oto on: Sorki, ze ja tak ni z gruszki ni z pietruszki.... Otoz przeczytalam w Twoim poscie, ze zazywasz Efectin 75 ER ,a tak sie sklada, ze bardzo chcialabym komus odsprzedac ten lek- oczywiscie taniej niz w aptece (a przyznajmy, ze te leki sa makabrycznie drogie). Jest 27 tabletek, bez jednej bo wzielam ja, ale okazalo sie ze jestem w ulamku procenta osob, ktore bardzo zle na ten lek reaguja i musialam odstawic. I jakis miesiac lezy sobie na polce i czeka... Moze Tobie by sie przydal? Co Ty na taka propozycje? moze zaloguj się tam i skontaktuj z tą osobą. ja nie wiem, kto to jest, ale może uda się wam transakcja :) mnie nie jest efectin potrzebny, mam recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
szatek1984 Re: effectin 20.01.06, 22:52 dziekuje ci za pomoc już się tam loguje;) Odpowiedz Link Zgłoś