sara_toga 23.02.06, 06:55 Przed chwilą przeczytałam: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3179168.html i znów dopadł mnie paniczny lęk. Cloranxen juz zażyty, ale ręce się telepią, serducho wali. Te lęki są straszne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sara_toga Re: I znowu się BOJĘ!!! 23.02.06, 07:30 Zaczyna działać, jak sie cieszę. żeby jeszcze miał kto przytulić i powiedzieć: wszystko będzie w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: I znowu się BOJĘ!!! 23.02.06, 07:33 sara_toga napisała: > Zaczyna działać, jak sie cieszę. żeby jeszcze miał kto przytulić i powiedzieć: > wszystko będzie w porządku Ja mogę tylko wirtualnie, ale zapewnim Cię: będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: I znowu się BOJĘ!!! 23.02.06, 07:46 Pomyśl sobie ile ludzi umiera co roku na "zwykłą" grypę. Nie znoszę jak media robią sensację z czegoś, czego nie ma. Znacznie groźniejsza jest też AIDS, o której się już wcale nie mówi, bo już się oklepała- a statystyki zakażonych rosną. I zapewniam Cię też, że w tym roku znacznie więcej ludzi umrze "na depresję" popełniając samobójstwa, niż na ptasią grypę. Mam nadzieję, że te informacje + Cloranxen, który zażyłaś Cię uspokoiły. Odpowiedz Link Zgłoś
sara_toga Re: I znowu się BOJĘ!!! 23.02.06, 08:26 Dzięki za słowa otuchy, bo zaczynam juz się bać tych ptaszysk co latają. Ale pocieszam sie wspomnieniem tego co było z SARS, zduszono to w zarodku. Ja to wszystko niby wiem, ale wiedzieć a czuć. Czasem trzeba to od drugiej osoby usłyszeć (przeczytać). Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: I znowu się BOJĘ!!! 23.02.06, 08:47 pan w tv powiedział, że wirus ptasiej grypy jest znany od 15 lat. I ludzkość zyje i na forumach pisze. Znaczy: spoko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: I znowu się BOJĘ!!! 23.02.06, 08:47 chodzi mi o tę STRRRRASZNĄ odmianę wirusa oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś