szyderca_i_glupawiec 23.02.06, 21:23 posłuchajcie sobie www.narkotyki.patrz.pl/ Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyderca_i_glupawiec Re: zielsko a schizy - mocne argumenty 23.02.06, 21:29 i jeszcze potwierdzone badanami: hyperreal.info/drugs/go.to/wiki/2%25%20ryzyka%20choroby%20psychicznej Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: zielsko a schizy - mocne argumenty 23.02.06, 23:13 Zgadza się-towar nienaturalny może spowodować okropne skutki uboczne trwałe bo zawiera dużo chemi i dużo thc w porównaniu z naturalną rośliną.Sprzyja to wywalaniu się dopaminy i serotoniny to mózgu i poprostu może wylać za dużo kiedyś.Nie ma zdrowych konopii,są tylko chemiczne.Może kiedyś były ale teraz to wszystko to chemia straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: zielsko a schizy - mocne argumenty 24.02.06, 16:59 Ja juz to sluchalam wczesniej.Moze kazdy kto zaczyna eksperymentowac z narkotykami powinien to jednak posluchac.Zwlaszcza tekst o marysce,ktora wielu uwaza za zwyle ziolo,ktore nie uzaleznia. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: zielsko a schizy - mocne argumenty 24.02.06, 17:08 draznia mnie madrosci byłych narkomanów i ich język. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: zielsko a schizy - mocne argumenty 24.02.06, 17:10 dobrze, ze pokazuja byłych narkomanow, to podstawowy argument za tym zeby nie brac , bo mozna sie kims takim stac Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: zielsko a schizy - mocne argumenty 24.02.06, 17:14 Nom np. takim malutkim 2 letnim Juziem co to robi sobie herbatę i puszcza muzykę i myśli że impra jest;p Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: zielsko a schizy - mocne argumenty 24.02.06, 17:17 oni też sie nie roznią na trzezwo od 2 letniego Juzia. przezyli zycie w matrixie, a pozniej wychodza z niego, nic nie wiedza o zyciu, i jak papugi gadaja o tym jakby huj wie co przezyli. to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
virusti Re: zielsko a schizy - mocne argumenty 24.02.06, 18:41 Nagram to i kiedys puszcze moim dzeciom żeby nie sięgały po narkotyki. Z drugiej strony takiego koloryzowania dawno nie słyszałem, szczególnie historia o własny dziecku upieczonym i zjedzonym. Wykładowca mówi, że narkoman do końca życia będzie miał matrix i nie jest nigdy wiarygodny, czego sam jest najlepszym przykładem - cieżko ocenic ile w tym wszystkim prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
damen_dramen Re: zielsko a schizy - mocne argumenty 25.02.06, 01:52 puszcze w obieg to ngranie. zwlaszcza moim palacym znajomym (dawnym. he he) wszystko sie zgadza. ja tez bylam kiedys pełna wiary bystra i niezniszczalna. Odpowiedz Link Zgłoś