suchyxxx 24.02.06, 12:42 Wziołem petylyl i odzyskałem trochę energii.Oby tak dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx Re: noradrenalina 24.02.06, 16:36 Wow miałem tyle energii po tej 1 tabletce że sam poraz 1 w życiu wyszedłem na długi spacer godzinny.Łaziłem i czułem się świetnie mimo że sam chodziłem.Oby tak dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: noradrenalina 24.02.06, 16:39 Wracam do życia:) Tylko żeby mnie głowa nie bolała z powodu odstawienia seroxatu. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: noradrenalina 24.02.06, 20:33 ciesze się suchy:) chociaż kilka dni dobrych Ci się należy:) sorki za ton, ale ja juz nie wierzę w poprawę 'na zawsze' Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: noradrenalina 24.02.06, 21:22 dzięki;p no dopóki będę brał ten petylyl to poprawa będzie zawsze a jak przestanę noto już inna sprawa;p narazie mam kilka miesięcy przed sobą a objawy uboczne nie są takie tragiczne Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: noradrenalina 24.02.06, 21:25 dobijałam sie do Ciebie na gg, ale pewnie Cię nie było nie przedstawiłam się, więc nie wnoszę że celowo mnie zignorowałeś:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś