lunka3 Re: A Poznan? 16.03.06, 21:57 Ja też! Tak przy okazji moze znasz dobrego psychoterapeutę. Bo ja szukam od dłuższego czasu i niestety bez większych rezultatów. Ciagle trafiam na naciagaczy. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
jeszczejuznie_fobja Re: A Poznan? 17.03.06, 11:03 Czesc, Ciesze sie ze sa tu jednak jakies pyry...;) Ja niestety nikogo tez nie moge polecic. ALe moze uda sie nam spotkac? Trzymajcie sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunka3 Re: A Poznan? 17.03.06, 20:03 Też się cieszę, bo z pyrkami na tych forach różnie. Postanowiłam rozpocząć terapię pełną parą, nie daję już rady. Sprawdziłam ostatnio Instytut Ericsonowski-lipa, nie polecam! Dowiedziałam się też o Pracowni "Humani" www.humani.pl, ale niestety nie wiem jak tam jest. Może coś o tym miejscu słyszałyście? Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
jeszczejuznie_fobja Re: A Poznan? 18.03.06, 10:47 Hej, Nawet nie wiedzialam ze u nas takie placowki sa... Ja chodzilam na terapie przez kilka lat do 3 roznych psychologow, ale chyba skuteczniejsza jest faktycznie terapia grupowa (tak wnioskuje na podstawie relacji z forum). Teraz nigdzie nie chodze, miedzy innymi z braku czasu. Powodzenia i napisz co o tych miejscach sie dowiedzialas!:) Odpowiedz Link Zgłoś