luba9 13.03.06, 22:50 halny albo zmiana pogody, może wreszcie wiosna, wszyscy jacyś podminowani. Kto ma wizytówkę?, bo nie chce mi się wyszukiwać (kolejny objaw uzależnienia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: chyba nadchodzi halny 13.03.06, 22:54 ja obiecuję już więcej nie żartować, albo jeżeli jakoweś krotochwile przyjdą mi do głowy nadawać wątkowi stosowny tytuł, np z przymrużeniem oka, bo już normalnie zwątpilam a i pisać się odechciewa, jak większość postow to tlumaczenie że się nie jest wielbłądem. szczerze mówiąc widzę coraz więcej szans na skuteczny odwyk. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: chyba nadchodzi halny 13.03.06, 23:11 no co Ty Lucy, fajno tu jest, towarzystwo dobrane a że przewrażliwione na własnym punkcie jak nie wiem co to już inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: chyba nadchodzi halny 13.03.06, 23:14 ale i tak to ja jestem Bruce Lee:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: chyba nadchodzi halny 13.03.06, 23:17 Pewien pan,siedząc na wysokim parlamentarnym stołku, rzekł ostatnio "Proszę się uspokoić ..,a pan (to do pana B.) niech nie będzie taki wrazliwy" i czasami to pomaga..;) ----------------------------------- Ale faktycznie chyba idzie halny. Odpowiedz Link Zgłoś