oskar53 14.03.06, 07:58 Kto coś wie o tym leku? Bo to chyba jakiś staroć sprzed wojny światowej, i ja mam to brać?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tristezza Re: Aurorix 14.03.06, 09:04 a wlasnie ze nie staroc:-) to jest moklobemid - inhibitor MAO calkiem nowej generacji z grupy RIMA (selektywne odwracalne inhibitory MAO-A) uzywany glownie w srednio nasilonych depresjach z obnizonym napedem psychoruchowym. podobno zapobiega tez nawrotom depresji i moze byc w tym celu stosowany. poza tym mozna na nim calkowicie legalnie prowadzic samochod. jak Ci to zapisal lekarz to masz brac. smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Aurorix 14.03.06, 09:08 zapomnialam: zrob sobie sygnaturke zgodna z netykieta, bo Looserka ostatnio nad wyraz czujna:-) zakaz uzywania caps locka gdybys nie wiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Aurorix 14.03.06, 09:45 Upss, dziękujem ;) Juz zmieniłem. Co do Aurorixu, przewiduję kłopoty, bo najpierw mam odstawić fluo, a ból i zgrzytanie zębami przy tym są straszne! Może podwyższenie Depakiny do 2000mg dziennie coś w tym pomoże ... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Aurorix 14.03.06, 09:48 dlaczego ma być ból przy odstawianiu fluo? odstawiałeś już? Fluoxetyna jest uważana za najłagodniej odstawialny antydepresant. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Aurorix 14.03.06, 09:45 dlaczego zakaz? duże litery to krzyk, może ta sygnaturka jest krzykiem wlaśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Aurorix 14.03.06, 09:47 Nieee, wczoraj byłem u swojej psychiatry i już się wykrzyczałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Aurorix 14.03.06, 09:49 ja u psychiatry to tylko na śmierć potrafię zagadać, albo się poryczę, balabym się gwałtowniejszych reakcji że mnie na oddzial skieruje:) Odpowiedz Link Zgłoś