h.u.n.t.e.rr 19.03.06, 12:27 jesli psychotropy nie pomagaja , jesli tak to akie, na agresje, nerwowosc, chec zabijania innych, nienawisc do siebie i ludzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyk Re: czy psychiatra moze przepisac narkotyki? 19.03.06, 13:15 > chec zabijania innych, o tym lepiej nie wspominaj psychiatrze, bo wtedy może zacząc ci przepisywać leki z innej połki, niż SSRI i afobamik na zagryzke. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: czy psychiatra moze przepisac narkotyki? 19.03.06, 14:32 Teoretycznie może. W jego arsenale wszakże(kurcze zawsze mam kłopoty z tym słowej, jak to się do cholery pisze, kurcze znaczy jestnapisane, znaczy...e tam, znacie moja ortogonalność) -morfina -metadon -kodeina -petydyna -tramal -barbiturany -narkotyczne benzodiazepiny(np. Rochypnol czyli funitrazepam, ale chyba już został wycofany), więc radze nie iść do apteki z taką receptą :D -bardzo silne przeciwhistaminy w praktyce możesz dostać recepte na wszystkie te specyfiki, z wyjątkiem morfiny. Wymaga to jednak nielada poświęceń. Żeby dosatać tramal musisz się zagipsować, kodeine możesz dostać kaszląc tak by wypluć płuca na twarz lekarza. Żeby dostać Rochypnol, jeśli jeszcze można musisz w swojej karcie pacjenta wpisać wszystkie inne benzodiazepiny. Na barbiturany szansy prawie nie masz, jedyne co uda Ci się zdobyć do Belergot, ale to zawsze coś. Żeby dostać metadon musisz niemyć włosów przez miesiąc, odkupić za flaszke wódki strój lumpa bezdomnego i wysdzić przez bezzębne usta chęć zmieny swojego życia. Konstatacja jest prosta. Chyba lepiej sobie odpuścić. I jeszcze coś. Na brauna nie ma recepty. Jako ciekawostke powiem Wam, że na piwo można dostać(w przypadku choroby nerek) i to z refundacją :D Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: czy psychiatra moze przepisac narkotyki? 20.03.06, 14:24 > > chec zabijania innych, > > o tym lepiej nie wspominaj psychiatrze. i tu mam ochote cie zbesztać.;o) Moim zdaniem nalezy o tym wspomnieć. KONIECZNIE! skad wiesz czy hunter nie cierpi na cos innego niz depresja. moze deprecha jest tu dodatkoym zaburzeniem. jesli hunterowi zalezy na sobie i innych, nalezy to wspomniec! Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: czy psychiatra moze przepisac narkotyki? 19.03.06, 23:24 przecież każdy 12 latek wie że po narkotyki idzie sie do dilera chcesz prosić lekarza (i to psychiatre) o wypisanie narkotyku? >na agresje, nerwowosc, > chec zabijania innych, nienawisc do siebie i ludzi wez lsd to ci przejdzie hehehehhehehehhehehehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: czy psychiatra moze przepisac narkotyki? 20.03.06, 14:27 > chec zabijania innych, nienawisc do siebie i ludzi > wez lsd to ci przejdzie hehehehhehehehhehehehehehhehe czemu bagatelizujesz problem? chcialbys aby ktos ci napisal, mowil ci: weż sie powieś bo ty ciagle narzekasz i narzekasz. jestes tak smętny i smutny, ze nic tylko sie pochlastac. wez sznur i sie powies- przejdzie ci! wqurzylam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.surv_i.wall Re: czy psychiatra moze przepisac narkotyki? 20.03.06, 15:49 sobie czasami pewnie przepisuje jakieś -- nieważne skąd byle przyszli jacykolwiek,skadkolwiek, albo chociaz anarchiści,osobliwi,wściekli, a nawet fałszywi, wyciągnąc nas wielu z takiego ...stanu biednego Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Dobrze prawisz 20.03.06, 16:37 Spotkałem kiedyś w pubie pijanego lekarza, z którym wdałem się w niezłą pogawentke. Specjalnie stawiałem mu piwa by dowiedzieć się o praktykach tych co niby przysięge hipokratesa składali. Facet od 5 lat przepisywał sobie tramal i morfine w ampułkach i był wkopany w to po uszy(poprosił mnie nawet czy mógłby wypoisaywać na mnie recepty, bo jemu już w aptekach nie chcą realizować, oczywiście zgodziłem się, co było totalną ściemą). Facet wyjawił mi, że w jego otoczeniu przepisywanie sobie narkotyków to bardzo częste zjawisko. Gdy dalej pociągnąłem go za język dowiedziałem się czegoś przez co nadal chce mi się żygać. Facio, ze swoją koleżanką testowali różne specyfiki na nieprzytomnych pacjentach(to była taka ich rozrywka wyrywająca ze szpitalnej rutyny). Jak to usłyszałem myślałem, że mu się wyrzygam na twarz. Od tej pory do szpitala trzeba będzie mnie zaciągać siłą. Nie ściemniam, historia jest prawdziwa. Facet, jak troche wytrzeźwiał, błagał mnie bym tego nikomu nie mówił, ale minęło już tyle czasu, zresztą mam go w dupie i fajnie by było, gdyby jego przełożoni dowiedzieli się, że zatrudniają w szpitalu psychopate. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: czy psychiatra moze przepisac narkotyki? 20.03.06, 16:26 > wqurzylam sie. i dobrze ale to autor wątku miał sie wkó.....wić może coś by mu zaświtało w glowie na głupie pytania są tylko głupie odpowiedzi miałem mu poradrić żeby poszedł prosto po heroine? nie w moim stylu narkotyki to syf i kropka Odpowiedz Link Zgłoś