24.03.06, 12:37
No i dobrze się czuję:) Mam dużo energii-nie mylić z euforią i stabilny
nastrój.Ogólnie cieszę się że idzie wiosna-jest tak pięknie:)Nie jestem
zamulony jak po seroxacie i nie chce mi się spać a zawsze w południe
podsypiałem.Mam taką jasnośc umysłu i czuję się naprawdę wzorowo.Cieszę się bo
ten lek to strzał w 10 a nawet w 100tkę.Jest bardzo dobrze:) Tarja dobrze mi
doradzała i dobrze mówiła że cital jest dobry.0 objawów ubocznych-czuję się
młodszy jakbym miał z 12 lat:)
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Dobrze 24.03.06, 12:38
      Suchy, nasz nieoceniony eksperymentatorze, czy ten lek sam sobie przepisaleś, czy tym razem daleś
      szanse jakiemuś wraczowi?
    • rhixy Re: Dobrze 24.03.06, 12:39
      i po jakim czasie tak dobrze podziałało?

przeczuwam cud i chcę chociaż popatrzyć na pudełko
      • suchyxxx Re: Dobrze 24.03.06, 12:53
        Lucyna ile razy mam ci mówić że nie testuję leków? Przepisał mi go lekarz w
        poliklinice w Warszawie bo seroxat bardzo źle działał.No i miał rację-czuję się
        wzorowo.Kiedy przestaniesz pisać że ja experymentuję? Przecież to normalne że
        jak lek źle działa to go się zmienia nie? I dobrze że zmienili-nie ma porównania
        z seroxatem i narazie nie widzę żadnych najmniejszych objawów ubocznych-poprostu
        żadnych a stare objawy z powodu seroxatu zmniejszają się z godziny na godzinę:)
        • suchyxxx Re: Dobrze 24.03.06, 12:54
          ty też testujesz bo wcześniej brałaś inne leki a teraz też bierzesz cital-o tak
          ci powiem;p
          • lucyna_n Re: Dobrze 24.03.06, 13:36
            no tak, dokładnie tak!
            ale ze mnie jest dupa nie eksperymentator, przez rok przerobileś więcej niż ja przez 10 lat:)
        • lucyna_n Re: Dobrze 24.03.06, 13:36
          każdy biorący antydepresanty eksperymentuja, ale Ty jesteś o tylw wyjątkowy że robisz to często i
          chętnie.
          Serio leczysz się w poliklinice?
          • suchyxxx Re: Dobrze 24.03.06, 14:17
            tak leczę się w poliklinice i u psychiatry i u psychologa.Wiesz zmieniłem lek i
            jest bardzo dobrze a jakbym tego nie zrobił to kto wie co by seroxat zrobił ze mną
            • lucyna_n Re: Dobrze 24.03.06, 14:46
              no , muszę przyznać że jestem pod wrażeniem:)
              • suchyxxx Re: Dobrze 24.03.06, 16:33
                jakie tam wrażenie.Jeszcze nie byłem u psychologa ale pójdę do niego.W dodatku
                lek przepisała mi pani doktor z rodziny która tam pracuje.Nie wypisała by mi gówna;p
                P.S to ta inna ciocia nie ta co kiedyś o niej mówiłem-doświadczona i stara lekarka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka