tarja30 28.03.06, 13:03 ponad 2 godziny szalalam.Poczatek byl ciezki ale tel.od Lucyny mi bardzo pomógł!!!(duży uścisk) Bylo super a do kilku sklepów sama poszłam i nawet stałam w kolejce! Jestem szczesliwa.Robilam zakupy w biały dzień! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirka68 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:10 tarja swietnie , wspaniale udało Ci sie GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:11 mirka68 napisała: > tarja swietnie , wspaniale udało Ci sie > GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki:)))Tobie tez wreszcie sie uda:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:13 musi mi sie udac , przeciez ile mozna siedziec jak ten kołek , kurcze kiedy to bedzie tarja ale bylas sama czy z kolezanka ????? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:14 mirka68 napisała: > musi mi sie udac , przeciez ile mozna siedziec jak ten kołek , kurcze kiedy to > bedzie > > tarja ale bylas sama czy z kolezanka ????? sama bym sie nie odwazyla ale jak juz sie rozchodzilam to wchodzilam sama do sklepow:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:16 a jutro gdzie sie wybierasz ? czy robisz sobie odpoczynek ? fantastyczny krok do przodu zrobiłas , tak sie ciesze jak to ja bym chodziła do tych sklepow tarja swietnie naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:15 byłam pewna że dasz radę brykaj wesoło:) wszak wiosna przyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:18 lucyna fajnie ze tarji pomogłas Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:19 ja tez robie zakupy , ale tylko przez internet kiedy zaczne chodzic , kiedy , kiedy to bedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:20 sloneczko piekne , cieplutko a ja tu siedze w tym domu Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:21 mirka68 napisała: > ja tez robie zakupy , ale tylko przez internet > kiedy zaczne chodzic , kiedy , kiedy to bedzie ? tez robilam zakupy przez ostatnie pol roku tylko przez net a dzis?Nawet kurteczke przejsciową malemu kupilam:)))No ja wyruszylam po 2 miesiacach brania seroxatu wiec bierz zoloft i czekaj na tego kopa;) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:22 lucyna_n napisała: > byłam pewna że dasz radę > brykaj wesoło:) > wszak wiosna przyszła. no teraz juz nie odpuszcze:)tak mi sie spodobalo ze nic tylko chce brykac:)) Kochana jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:22 ja jestem wilkiem w owczej skórze Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:23 albo owcą w wilczej sama nie wiem co ja jestem Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:38 lucyna_n napisała: > albo owcą w wilczej > sama nie wiem co ja jestem wiesz...wiecznie słodko byc nie moze bo robi sie wtedy nudno;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:21 no to wspaniale! juz masz z gorki, a nawet jesli mialby sie tfu tfu pojawic kryzys to masz dowod, ze TARJA POTRAFI! Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:26 tarja jutro jak wyruszysz to kup cos dla siebie , tez bedzie swietnie taka mała pamiatka pamiatka ktora bedzie Ci przypominała ze lek jest do pokonania Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:29 Nom gratulacje a nie mówiłem żwe seroxat jest dobrym lekiem?:p Oczywiście taki joke;d też byłem na spacerze z bliską przyjaciółką i było super a jak ciepło:) Ja też myślę że jestem zdrowy od fobii-kurcze jak tak wszyscy pozdrowieją to forum zamkną;d Brawo Lucyna-wiedziałem że w Tobie jest trochę tej owcy;p Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:30 tarja dobrze ze masz taka lucyne przy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:33 każdy powinien mieć chociaż 1 taką Lucnkę przy sobie-ja nie mam ale jakoś daję sobie radę i jest coraz lepiej na citalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:34 przy sobie to ma mnie mój Stary fala euforii was trochę za daleko poniosła. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:36 poprawka-nie ueforia tylko czysta zdrowa radość:) Poprostu dałem depresji w kość;d Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:37 może miałem poprostu deprechę lekką sezonową zimową:) Ale teraz do przodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:41 dodam jeszcze ze nim wyszlam z samochodu zadzwonilam takze do lekarza zeby pomogl mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:49 moze pomimo mojego przymulenia , pojde dzisiaj troche dalej z moim burkiem chociaz zebym doszla do sklepu na osiedlu nie musze do niego wchodzic mam xanax , mam komorke a najwyzej bede biegiem proła do domu sprobuje dzisiaj o 20 zobaczymy co z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 13:51 ile do trzeba sie nagimnastykowac zeby ruszyc do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: schody 28.03.06, 14:11 mirka68 napisała: > z jazda do tyłu kłopotow nie mam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: schody 28.03.06, 14:24 jazda do tyłu i stanie w miejscu wychodzi mi teraz najlepiej do przodu , kurcze cos mi sie biegi poluberowały Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: schody 28.03.06, 14:26 dzisiaj ide na psychoterapie , moze dlatego najlepiej mi wchodzi wsteczny Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: schody 28.03.06, 14:26 gratuluję!!!Ja w niedzielę byłam w centrum handlowym i dopadł mnie "burak" już na wejściu i myślałam, że nie dam rady, ale jakoś się udało, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: Byłam byłam!!!Lucyna dzięki!!!! 28.03.06, 21:33 GRATULACJE Tarja !!! Oby tak dalej !!! Odpowiedz Link Zgłoś