quetendre 06.04.06, 18:48 Dziś dostałam Seroxat od mojej pani psychiatry. Nie wiem czy mi pomoże. Jeden nie pomagał, drugi też nie. Może ten pomoże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyk Re: Seroxat dostałam 06.04.06, 18:51 zrobi, wszystkim robi i dlatego lekarze teraz tylko ten lek przepisują. -- Seroxat, bo życie może być piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Seroxat dostałam 06.04.06, 18:53 oczywiscie zrobi jak? zrobi dobrze! -- Seroxat , bo życie może być piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
martwoj Re: Seroxat dostałam 06.04.06, 18:54 oczywiscie zrobi jak? zrobi dobrze! jak wibrator:D Odpowiedz Link Zgłoś
quetendre Re: Seroxat dostałam 06.04.06, 19:00 Ja tam mam faceta co dobrze robi, a nie potrzebuje wibratora :D:P:D:P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Seroxat dostałam 06.04.06, 19:06 quetendre napisała: > Ja tam mam faceta co dobrze robi, a nie potrzebuje wibratora czyli nie potrzebujesz seroxatu,chyba nie byłaś do końca szczera z p.doktor Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Seroxat dostałam 06.04.06, 19:18 Niestety, póki co, ten lek jest na recepte. Lobby lekarskie chce zarobić na jego dystrybucji, a pozatym lekarze wiedza, ze jak seroxat bedzie dostepny bez recepty, to ich uslugi beda juz zbedne, slowo "psychiatra" zniknie ze slownikow. dlatego nieraz lekarzowi trzeba nakłamać, ale takie klamstwo to nie klamstwo, bo kierowane chęcią lepszego życia. -- Seroxat, bo zycie moze byc piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Seroxat dostałam 06.04.06, 19:23 euforyk napisał: > Niestety,póki co,ten lek jest na recepte. Lobby lekarskie chce zarobić na jego > dystrybucji, a pozatym lekarze wiedza, ze jak seroxat bedzie dostepny bez > recepty,to ich uslugi beda juz zbedne,slowo "psychiatra" zniknie ze slownikow > dlatego nieraz lekarzowi trzeba nakłamać,ale takie klamstwo to nie klamstwo,bo > kierowane chęcią lepszego życia. czyli tzw."białe kłamstwo" które każdy powinien popełniać Odpowiedz Link Zgłoś
o_ren_ishii Re: Seroxat dostałam 06.04.06, 19:25 mmmmm..... na to wlasnie licze..... mmmmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś