26.04.06, 09:29
Porsze o odpowiedz...przytyłam po 3 mieisacch brania mirzatenu i obawiam sie
ze bede tyla dalej czy ktoś wie czy to przypadkiem nie mija ( to powiekszanie
sie)wraz z coraz dłuzszym braniem tego leku.....bo jak tak dalej pójdzie to
bede straaaaaaaaaaasznie gruba
Obserwuj wątek
    • nocny.lot Re: mirzaten 26.04.06, 10:34
      Jestes gruba i chyba malo spostrzegawcza, skoro zorientowalas sie dopiero po trzech
      miesiacach. A, fe! Obrzydliwosc.
      • ela306 Re: mirzaten 26.04.06, 10:45
        taaaaaaa.... naucz sie czytac bo nie napisalam ze " jestem" gruba mam170 i waze
        56 kg a wazylam 52 wiec chyba nie jestem gruba ale jak tak dalej pojdzie to
        bede....
        • nocny.lot Re: mirzaten 26.04.06, 10:52
          Moze i nie jestes gruba, ale z pewnoscia jestes brzydka. I na dodatek bedziesz gruba.
          • ela306 Re: mirzaten 26.04.06, 11:29
            aaaa....ugryz sie w pupe brzydka też nie jestem chodż to kwestia gustu....i na
            pewno nie bede na takim fundamencie brzydota nie urośnie!
            • nocny.lot Re: mirzaten 26.04.06, 11:35
              Same pozytywne mysli. Ten mirzaten chyba lepszy od marchewki.
              • ela306 Re: mirzaten 26.04.06, 11:38
                lepszy nie lepszy...ale co do tej czesci mojej osobowosci nie mam zarzutu...nie
                widze siebie jako szpetnej i grubej...inne wady owszem
                • nocny.lot Re: mirzaten 26.04.06, 11:41
                  Widze zatem, ze potrafisz zrownowazyc pozytywne i negatywne mysli. Przydalabys sie w
                  projekcie.
                  • ela306 Re: mirzaten 26.04.06, 11:44
                    hej nocny.lot próbujesz mnie gdzies wkręcić?Zmienie nick na " jeszcze nie gruba"
                    • nocny.lot Re: mirzaten 26.04.06, 11:52
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=40823780
                      Czekamy!
                      • radkii Re: mirzaten 26.04.06, 11:56
                        Cześć Elu.
                        Na co cierpisz ,że przepisano Ci mirzaten?Jaką dawkę bierzesz,czy lepiej się
                        czujesz?
                        Mi lekarz przepisał na zaburzenia lekowe i depreche.Na razie wykupiłem,ale
                        jeszcze nie biore.
                        pozdrawiam
                        • ela306 Re: mirzaten 26.04.06, 12:16
                          depresja....nerwica...lęki...biore czwarty miesiac jest lepiej ale chyba to
                          jeszcze nie to co byc powinno.Wszystko ok tylko tyle ze przytyłam ale mam
                          nadzieje ze wraz z braniem organizm sie przystosuje i tycie sie zatrzyma.A moze
                          tyje po depakinie..juz sama nie wiem
                          • truskaweczki Re: mirzaten 26.04.06, 16:19
                            Tyłam (6 kg w 2 tygodnie...)i głównie z tego powodu lekarka mi mirzaten odstawiła.
                            • oslos Re: mirzaten 26.04.06, 17:26
                              mitrzaten to masakra.Bralem 30-45mg na noc.Lek jest niezly na leki i
                              depresje,ale to cholerne tycie.Rowniez odstawilem.
                          • mgla_jedwabna Re: mirzaten 27.04.06, 00:28
                            na ulotce jest zdaje sie napisane, ze powoduje zatrzymywanie wody w organizmie.
                            A moze zamiast marudzic na forum wez sie za jakis sport? Ja biore Mirzaten co
                            prawda 2 miesiace (2-gi wlasnie sie konczy) i nie przytylam ani troche. Moze
                            dlatego, ze uprawiam sport 3-4 razy w tygodniu. Uwazaj tez na nadmiar soli w
                            jedzeniu, bo to tez zatrzymuje wode, i dzialanie lekow moze sie nalozyc na
                            dzialanie niewlasciwej diety, braku ruchu itd.
                            • sneeper Re: mirzaten 27.04.06, 00:33
                              nie bój sie
                              popatrz jak kretyńska moda panuje
                              -na pokazach zawodwe modelki przypominają kościotrupy 190 wzrostu,
                              to jest anoreksja z zaburzeniami hormonalnymi ,bez sensu
                              jak tak dalej bedziecie sie odchudzać wymrzemy wszyscy (ze strachu :)
                              • sneeper Re: mirzaten 27.04.06, 00:36
                                lepiej pomysl co będzie jak przyjdzie za pare lat jakiś kryzys i zabraknie
                                tabletek odchudzajacych od których będziesz uzależniona
                                • ela306 Re: mirzaten 27.04.06, 09:45
                                  ja sie głownie pytam czy to ten proces grubniecia sie skonczy im dłuzej bede
                                  brała....bo ja juz biore 4 miesiace...
    • emila25 Re: mirzaten 27.04.06, 10:42
      Od samych tabletek sie nie tyje tylko od jedzenia i zwiekszonego apetytu. Ja
      stosuje diete na refluks i ZJN , nie przytyłam
      • ela306 Re: mirzaten 27.04.06, 15:16
        jaka prosze ja tez mam ZJN to chyba normalne przy mojej "kochanej" depresji
        • ela306 Re: mirzaten 27.04.06, 15:27
          piszcie piszcie bo nie wiem czy nie napierac na lekarza aby zmienił potrzebuje
          waszych opinii...dzieki
          • emila25 Re: mirzaten 07.07.06, 14:29
            A właśnie, że nie przy każdej nerwicy występuję ZJN. Moja siostra ma depresję i
            nie ma ZNJ tylko inne objawy, znam kilka osób które reagują na stres np.
            objadaniem sie słodyczami, albo nerwica która objawia sie np. bólami głowy i
            zawrotami, kołataniem serca, dusznościami itp. I co takie pewne jest że przy
            depresjii wystepuje ZNJ???? Nie objadaj sie a nie będziesz tyła:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka