1lemon 16.05.06, 21:45 Ogłaszam konkurs na pracę pod tytułem: "Jak profesjonalnie zniszczyć sobie życie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollaboga77 Re: Konkurs 16.05.06, 23:00 no to Lemonka nie wiesz? Wystarczy dzień wdzień się na maxa złoscić do granic mozliwosci i powtarzac sobie co za sku..syński świat! a ludzie to już wogóle! Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: Konkurs 16.05.06, 23:10 Rapujący kabareciarz jest bardziej dowciapny w swojej autoironicznej sugesti od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: Konkurs 16.05.06, 23:29 jakiś przygnębiający ten konkurs, może to "profesjonalnie" intrygujące, niszczenie żyia odbywa się raczej po amatorsku, spontanicznie i bez biznes planów Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: Konkurs 16.05.06, 23:36 Widze że jesteś bliżej odpowiedzi cały szkopół polega na tym żeby zrobić to profesjonalnie, ja w końcu zawsze miałem do czynienia z profesjonalistami. Do dam że to temat jednego z kabareciarzy niby kabaret ale mniej śmieszny realia. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Konkurs 16.05.06, 23:42 a po co niszczyc zycie? o zycie trzeba walczyc Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: Konkurs 16.05.06, 23:46 Czy nikt nie jest tu na tyle inteligentny że to jest pytanie na opak. Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: Konkurs 16.05.06, 23:50 To jest pytanie z cyklu kupić złamaną łyżkę za milion złotych a potem napisać książkę pt jak nie zostać bankrutem. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: Konkurs 16.05.06, 23:46 myśleć mi się nie chce, Lemon zaraz założę nowy wątek z głupimi pytaniami, liczę na Twoją wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Konkurs 16.05.06, 23:48 myśle że przedstawiłem sposub profesjonalny i z klasą o krzysiu kochanku cheroiny Nie palił nigdy i nie pił Z żadną dziewczyną nie był Ubranie czyste nosił Do pracy się nie spóźniał I kochał heroinę Mówił innej nie chcę Najlepszy towar w całym mieście Już tylko to tylko to jedno Ręce i nogi skłute Każda tu z każdym lecz nie ze mną Zęby mam zepsute Więc grzeję heroinę Żadnej innej nie znam Najlepszy towar w mieście mam Jest już w ziemi drugi rok Czasem się wspomni o nim słowo Nikt chyba dobrze nie znał go Każdy pamięta tylko Kochał heroinę Mówił innej nie chcę Najlepszy towar w całym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Konkurs 17.05.06, 09:35 hahaaaaaaaaaaaa........ Eizo masz ode mnie cmoka w czółko! za tę wypowiedz:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś