suchyxxx 30.05.06, 18:00 buu te forum nie jest w pełni kompatybilne na linuxie:/ wygląda trochę brzydko a zwłaszcza czcionki:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltanek Re: forum a linux 30.05.06, 19:15 bzdury gadasz. trzeba skonfigurować. yo yoyo Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: forum a linux 30.05.06, 19:32 w nowym suse 10.1 czcionki są brzydkie a napewno gorsze niż w poprzednim:) Ech i tak wolę mandrivę ale nie ma nowej wersji-jakoś nie wypuszczają i ciągle coś testują;d Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: forum a linux 30.05.06, 19:35 u mnie na madriwie wszystko bardzo łądnie wyglądało. ale jakiś tydzień temu przesiadłem się znów na windę. linux jednak w zastosowaniach domowych jest niepraktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: forum a linux 30.05.06, 19:38 nom niektre programy takie niby dobre ale też i okrojone np. onet skype na linuxa-windowsowska wersja jest ładniejsza i nowsza;p albo kadu zamiast gg-takie jakieś ubogie w wyglądzie? No i tibia nie chodzi pod linuxem jak pod windowsem Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: forum a linux 30.05.06, 19:44 w ogóle instalacja wielu programów wymaga doinstalowanie jakiś bibliotek, które z kolei wymkagają doinstalowania innych. zabawy z tym co nie miara. właściwie dlaczego kożystasz z linuxa? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: forum a linux 30.05.06, 19:46 hmm korzystam z windowsa xp ale linuxa też mam zainstalowanego-tak dla zabawy.Właśnie po to aby instalować programy i się męczyć jak to napisałeś;p Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: forum a linux 30.05.06, 19:49 warto się obyć z linuxem jeśli swoją przyszłość wiąże się z komputerami. masz jakieś plany w tym kierunku? właśnie suchy, nigdy nie powiedziałem kimś byś chciał zostać w przyszłości. ja pewnie będe celował w informatykę. tylko do tego mam zdolności. no, może jeszcze do pseudofilozofi :D Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: forum a linux 30.05.06, 19:51 no niby informatyka i systemy operacyjne mnie interesują-myślę że się całkiem,całkiem znam na tym ale na informatyce trzeba matmy i logiki i pisania jakiś nienormalnych komend aby stworzyć w visual basicu kalkulator;p nie to nie dla mnie-będę socjologiem Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: forum a linux 30.05.06, 19:54 tak, matma jest niezbędna. myślę, że na socjologa się nadajesz. to całkiem przyjemne zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: forum a linux 30.05.06, 19:55 napewno lepiej się nadaję niż na psychologa;p Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: forum a linux 30.05.06, 20:00 chłopaki, wasza konwersacja na dwóch postach jednocześnie mnie rozbawiła. Dopiero co wstalam a tu tak miło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: forum a linux 30.05.06, 20:01 no moja konwersacja już się kończy bo idę oglądać filmy i seriale;p Ciau Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: forum a linux 30.05.06, 20:02 też idę. Szef mnie chyba specjalnie obudził żebym zasiadłam przed TV. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: forum a linux 30.05.06, 20:04 no miło, żeśmy sobie koleżeńsko sobie porazmawialiśmy sobie, :D Odpowiedz Link Zgłoś