ice-tea 01.06.06, 14:13 Czesc! Musze brac pigulki antykoncepcyjne,ale powoduja u mnie straszna depresje.Czy ktoras z Was tez tak ma? Bo antydepresantow chyba nie mozna brac? A jesli tak, to ile gdzies by to mnie kosztowalo miesiecznie? Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: pigułki a depresja 01.06.06, 18:21 ice-tea napisała: > Czesc! Musze brac pigulki antykoncepcyjne,ale powoduja u mnie straszna > depresje.Czy ktoras z Was tez tak ma? Jak mawiał nadszyszkownik Kilkujadek:bo ciurlać,ciurlać im się chce.Nawet za cenę depresji.Napij się polo-cockty. Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: pigułki a depresja 01.06.06, 18:37 ice-tea napisała: > Czesc! Musze brac pigulki antykoncepcyjne,ale powoduja u mnie straszna > depresje.Czy ktoras z Was tez tak ma? Ja tak miałam i dlatego odstawiłam hormony > Bo antydepresantow chyba nie mozna brac? A jesli tak, to ile gdzies by to > mnie kosztowalo miesiecznie? Dziewczyny na tym forum łączą antykoncepcję z antydepresantami. W moim przypadku Efectin pwodował plamienia w czasie stosowania pigułek, ale odstawiłam ze względów zdrowotnych, żeb się przekonać, czy hormony mają wpływ na d. Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: pigułki a depresja 01.06.06, 21:52 po pigułkach moja depresja sięgnęła zenitu. Miałam myśli samobójcze, i zero ochoty na sex - a chyba nie o to chodziło :-) Odpowiedz Link Zgłoś