Dodaj do ulubionych

seroxat - info please

02.06.06, 19:50
chyba sie w koncu zdecyduje. ale zanim poprosze lakarze o recepte i kupie to
chcialabym wiedziec czego mam sie spodziewac po tym leku ?? mam chol**
sesje na karku a z tego co przeczytalam w postach to samopoczucie na
poczatku nie poprawia sie zbytnio... dlatego nie wiem czy przed sesja to
jest dobry czas...ale jak nie zaczne brac czegokolwiek to i tak wszystkie
egzaminy zawale. powiedzcie prosze czego mam sie po tym leku spodziewac na
poczatku i ile trzeba czekac na jakis pozytywny efekt ??
Obserwuj wątek
    • suchyxxx Re: seroxat - info please 02.06.06, 19:59
      na początku samopoczucie może być kiepskie znaczy gorsze ale też i nadmiar
      energi i jasności umysłu więc to powinno pomóc w sesji.Czyli wiesz możesz być
      rozdrażniona ale i będziesz miała sporo energii.
      • aga345 Re: seroxat - info please 02.06.06, 20:06
        a co z tym odstawianiem ? bo przeczytalam ze trudno go odstawic ? i wogole jak
        to dziala ? pobudza tak ? czy przymula jak hydroxyzyna ??
        • suchyxxx Re: seroxat - info please 02.06.06, 20:27
          Na ogół trochę pobudza i umożliwia normalne wstanie i ubranie się.Poprostu
          raczej pobudza trochę,niektórych mocniej ale pobudza tak myślę-mnie pobudzał.Na
          dłuższą metę brany już tak nie pobudza jak z początku ale jest spoko.Z
          odstawianiem to bywaja problemy ale mijają po jakimś czasie.W tej kwestji się
          nie wypowiem bo nie chcę straszyć ani martwić-wiesz odstawić si da tylko zależy
          od osoby bo niektórym nic nie jest ale co mi się działo przy odstawianiu wolę
          nie pisać żeby nie zapeszać
          • suchyxxx Re: seroxat - info please 02.06.06, 20:29
            ale u mnie jest tak że ja nie mogę odstawić żadnego leku z tej grupy nowej co
            seroxat.poprostu lepiej się czuję z lekiem.Ale bierz go jeżeli chcesz wyzdrowieć
            bo naprawdę jest dobry.Ogólnie pobudza chociaż są ludzie co czują się słabsi po
            tym ale to raczwej żadkość
            • ida37 trzymam kciuki : -) 02.06.06, 20:42
              • suchyxxx Re: trzymam kciuki : -) 02.06.06, 21:16
                ale oczywiście bierz jak ci lekarz kazał bo wiesz moje problemy z odstawieniem
                to tylko moja sprawa i mam problemy z życie bez obojętnie jakiego leku
                antydepresyjnego więc seroxat nie uzależnia albo uzależnia psychicznie jak
                wszystkie-wiesz zależy od osoby-ja jestem jakimś 1/1000 osób co się
                przyzwyczaiło do leku i nie mogę teraz tego odstawić ale ważne że czuję się zdrowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka