Dodaj do ulubionych

inspirowane wydało się

15.06.06, 20:23
a gdybyśmy tak się wszyscy ujawnili, wszem i wobec, a nie tylko dzielnie i
jawnie buszowali sobie po forum to co by się stało???
Obserwuj wątek
    • a.niech.to Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:25
      Jeśli chodzi o mnie- absolutnie nic. Zrobiłam to zresztą jakieś 100 lat temu.
      • luba9 Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:28
        niezbyt często czuje potrzebę wyzwierzania sie z dawnych problemów, które mogą
        wrócić. W sytuacjach medyczno-zdrowotnych wyzwierzałam sie kilka razy raczej z
        groteskowym skutkiem
    • bialeoko Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:31
      taki marsz typu 'parada równości'
      'my też chcemy pozwolenie na broń'
      coś mi nie idzie składne pisanie dziś
      • luba9 Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:35
        niezłe, parada równości, podobno robi sie takie spontaniczne spotkania i co
        teoretycznie ogłaszam jutro zbieramy sie dajmy na to pod kolumną Zygmunta o tej
        i o tej i co-przyjdę sama i stanę troche dalej żeby nikt się nie domyślił ;)))))
        • bialeoko Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:37
          wszyscy będą udawali że tylko przechodzą
          zdradzać będzie tylko perlisty pot na czole, szybkie spojrzenia na boki
          przewinie sie masa normalnych przypadkowo przechodzących depresyjnych
          • luba9 Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:41
            w tym wydało się tkwi częsciowo problem mojego uzaleznienia od forum tutaj moge
            sobie odważnie przyznawać się do faktu bycia depresyjną w realu jestem ostrożna
            a może tchórzliwa, chociaż do czego tu sie przyznawać z drugiej strony?
            zależy ci na pozwoleniu na broń?
            • bialeoko Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:50
              > broń?
              to tylko przykład, czego nie mogą mieć depr. legalnie, żeby sobie elegancko
              palnąć w łeb. poza tym - mam podobne odczucia; o, np traktowanie w pracy, zob.
              wątek 'wydało się' ja.sara
              w ciszy przetrawiam zasłyszane w dowolnej sytuacji wśród osób nieznających
              mnie 'aż tak' prymitywne 'dowcipy' nt 'świrów' albo mówione najcichszym szeptem
              i w największej konspiracji, że ktośtam podobno był w psychiatryku.
              problem w tym, że lękowi depresyjni i podobni, na hałaśliwym zgomadzeniu w
              centrum miasta? oto wg mnie jest szkopuł (dla części). właśnie nawet tego nie
              dałabym rady zrobić.
              • luba9 Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:56
                o mnie nikt nawet nie pomyśli że mam za soba 2 lata choroby, oprócz kilku osób,
                nie mam nawet ochoty wyobrażać sobie szeptów, min, domysłów i tego jak powinnam
                się zaimpregnować na takie reakcje

no właśnie zgromadzenie z dala od domu niemożliwe, do pewnego momentu da się z
                tym funkcjonować ale jak się wszystko posypie to poskładanie całej układanki
                zajmuje dużo, dużo czasu
                • bialeoko Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 21:07
                  właśnie się skapnęłam że przytaczałam wątek który był w temacie wątku - no
                  cóż mocno mnie zmuliło
                  impregnacja jest prosta: lepiej jednak mieć parę osób, które w opałach Cię nie
                  zostawią. nie chciałabym się spotykać z burakami, które chociażby są skłonne
                  wyśmiewać choroby jakiekolwiek, w ogóle (nie mówię o poczuciu humoru, ale
                  klasychnych ciosach poniżej pasa).
                  kiedy wylądowałam w 'miejscu tymczasowego odpoczynku' zaraz się przyznałam.
                  najbardziej mnie rozśmieszyło, gdy okazało się, że jest to temat tabu... w
                  mojej rodzinie (a są tam ludzie z zawodami: farmaceutka, masażystka,
                  psycholog... kurde, aż mi się włos jeży)
                  test na znajomych był super, część poszła precz i dobrze, po co marnować czas
                  jeśli ktoś traktuje cię gorzej niż trędowatą
                  -
                  LifeIsPeachy
    • anatemka Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:38
      i hasła: Prozak dla kazdego!! Asentra za złotówkę!!! Hydroxyzina w kazdym
      markecie!!
      To kiedy idziem na warszawę?
      • luba9 Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:44
        właśnie popieram, moje paproszki chciałabym kupować w okolicznym spożywczaku
        najlepiej całodobowym, a nie jeszcze po receptę do apteki po co te wszystkie
        rytuały
        na Warszawę razem z górnikami !
        • maliana Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 21:05
          a wiecie, mnie ten pomysl sie podoba.... szkoda, ze juz nie mieszkam w
          warszawie :(. Pzdr.:)) mk.
        • luba9 a może tak jakiś przedstawiciel w sejmie? 15.06.06, 21:09
          dostawałby dietę i jednemu na leki by wystarczało
          • dawca.spermy1 Re: a może tak jakiś przedstawiciel w sejmie? 15.06.06, 21:23
            Ja proponuje wprowadzić ustawę o ochronie osób chorych psychicznie. Każda osoba
            powinna otrzymać dożywotnią emeryturę leki i mieszkanie. Natomiast w czasie
            wolnym powinni dobrabiać do renty prowadzić pogadużki w szkołach na temat
            następstw i zapobieganiu depresji i prowadzić zajęcia na uniwersytecie dla
            lekarzy psychiatrów oraz terapeutów na temat skuteczności leków i działań
            niepożądanych oraz objawów depresji sposobów jej zapobiegania i metod leczenia.
            • luba9 TAK, TAK, TAK 3x 15.06.06, 21:25
              tylko teraz czy mamy wystarczajaca siłę elektoratu, żeby przeforsować ten
              rzeczowy plan
      • a.niech.to Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 21:22
        anatemka napisała:

> To kiedy idziem na warszawę?
        Ja jadę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka