luba9 15.06.06, 20:23 a gdybyśmy tak się wszyscy ujawnili, wszem i wobec, a nie tylko dzielnie i jawnie buszowali sobie po forum to co by się stało??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.niech.to Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:25 Jeśli chodzi o mnie- absolutnie nic. Zrobiłam to zresztą jakieś 100 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:28 niezbyt często czuje potrzebę wyzwierzania sie z dawnych problemów, które mogą wrócić. W sytuacjach medyczno-zdrowotnych wyzwierzałam sie kilka razy raczej z groteskowym skutkiem Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:31 taki marsz typu 'parada równości' 'my też chcemy pozwolenie na broń' coś mi nie idzie składne pisanie dziś Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:35 niezłe, parada równości, podobno robi sie takie spontaniczne spotkania i co teoretycznie ogłaszam jutro zbieramy sie dajmy na to pod kolumną Zygmunta o tej i o tej i co-przyjdę sama i stanę troche dalej żeby nikt się nie domyślił ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:37 wszyscy będą udawali że tylko przechodzą zdradzać będzie tylko perlisty pot na czole, szybkie spojrzenia na boki przewinie sie masa normalnych przypadkowo przechodzących depresyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:41 w tym wydało się tkwi częsciowo problem mojego uzaleznienia od forum tutaj moge sobie odważnie przyznawać się do faktu bycia depresyjną w realu jestem ostrożna a może tchórzliwa, chociaż do czego tu sie przyznawać z drugiej strony? zależy ci na pozwoleniu na broń? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:50 > broń? to tylko przykład, czego nie mogą mieć depr. legalnie, żeby sobie elegancko palnąć w łeb. poza tym - mam podobne odczucia; o, np traktowanie w pracy, zob. wątek 'wydało się' ja.sara w ciszy przetrawiam zasłyszane w dowolnej sytuacji wśród osób nieznających mnie 'aż tak' prymitywne 'dowcipy' nt 'świrów' albo mówione najcichszym szeptem i w największej konspiracji, że ktośtam podobno był w psychiatryku. problem w tym, że lękowi depresyjni i podobni, na hałaśliwym zgomadzeniu w centrum miasta? oto wg mnie jest szkopuł (dla części). właśnie nawet tego nie dałabym rady zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:56 o mnie nikt nawet nie pomyśli że mam za soba 2 lata choroby, oprócz kilku osób, nie mam nawet ochoty wyobrażać sobie szeptów, min, domysłów i tego jak powinnam się zaimpregnować na takie reakcje no właśnie zgromadzenie z dala od domu niemożliwe, do pewnego momentu da się z tym funkcjonować ale jak się wszystko posypie to poskładanie całej układanki zajmuje dużo, dużo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 21:07 właśnie się skapnęłam że przytaczałam wątek który był w temacie wątku - no cóż mocno mnie zmuliło impregnacja jest prosta: lepiej jednak mieć parę osób, które w opałach Cię nie zostawią. nie chciałabym się spotykać z burakami, które chociażby są skłonne wyśmiewać choroby jakiekolwiek, w ogóle (nie mówię o poczuciu humoru, ale klasychnych ciosach poniżej pasa). kiedy wylądowałam w 'miejscu tymczasowego odpoczynku' zaraz się przyznałam. najbardziej mnie rozśmieszyło, gdy okazało się, że jest to temat tabu... w mojej rodzinie (a są tam ludzie z zawodami: farmaceutka, masażystka, psycholog... kurde, aż mi się włos jeży) test na znajomych był super, część poszła precz i dobrze, po co marnować czas jeśli ktoś traktuje cię gorzej niż trędowatą - LifeIsPeachy Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:38 i hasła: Prozak dla kazdego!! Asentra za złotówkę!!! Hydroxyzina w kazdym markecie!! To kiedy idziem na warszawę? Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 20:44 właśnie popieram, moje paproszki chciałabym kupować w okolicznym spożywczaku najlepiej całodobowym, a nie jeszcze po receptę do apteki po co te wszystkie rytuały na Warszawę razem z górnikami ! Odpowiedz Link Zgłoś
maliana Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 21:05 a wiecie, mnie ten pomysl sie podoba.... szkoda, ze juz nie mieszkam w warszawie :(. Pzdr.:)) mk. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 a może tak jakiś przedstawiciel w sejmie? 15.06.06, 21:09 dostawałby dietę i jednemu na leki by wystarczało Odpowiedz Link Zgłoś
dawca.spermy1 Re: a może tak jakiś przedstawiciel w sejmie? 15.06.06, 21:23 Ja proponuje wprowadzić ustawę o ochronie osób chorych psychicznie. Każda osoba powinna otrzymać dożywotnią emeryturę leki i mieszkanie. Natomiast w czasie wolnym powinni dobrabiać do renty prowadzić pogadużki w szkołach na temat następstw i zapobieganiu depresji i prowadzić zajęcia na uniwersytecie dla lekarzy psychiatrów oraz terapeutów na temat skuteczności leków i działań niepożądanych oraz objawów depresji sposobów jej zapobiegania i metod leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 TAK, TAK, TAK 3x 15.06.06, 21:25 tylko teraz czy mamy wystarczajaca siłę elektoratu, żeby przeforsować ten rzeczowy plan Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: inspirowane wydało się 15.06.06, 21:22 anatemka napisała: > To kiedy idziem na warszawę? Ja jadę. Odpowiedz Link Zgłoś