Dodaj do ulubionych

odchudzanie

02.07.06, 20:25
a ja się wzięłam za odchudzanie. schudłam na razie dwa kilo, ale to tak na dobry początek. jest ciężko bo odstawiłam słodycze a ja jestem od nich uzależniona. po tych wszystkich specyfikach ssri przytyłam 20 kg i przestało mi się podobać. już nie biorę tego g... nie wpływa na depresję w żaden sposób, bo jak ją miałam tak mam a tylko sie tyje. niestety nie mogę odstawić doxepiny a od niej też się tyje, ale już trudno. dużo silnej woli po prostu. czy ktoś z was też próbuje się odchudzić?
Obserwuj wątek
    • mskaiq Re: odchudzanie 03.07.06, 12:25
      Ja schudlem okolo 30kg w przeciagu roku. Nie odchudzalem sie, zmienilem diete,
      wiecej owocow i warzyw a takze wprowadzilem cwiczenia fizyczne. Nie mam
      problemow z waga, od pau lat utrzynuje swoja wage.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • aga_ta85 Re: odchudzanie 03.07.06, 12:56
        Ja schudłam ponad 20 kg w przeciagu 5-6 miesiecy:)
        • wisienkaa2 Re: odchudzanie 03.07.06, 17:17
          a po promazinie się też tyje?
          • miriam11 Re: odchudzanie 05.07.06, 15:20
            wisienkaa2 napisała:

> a po promazinie się też tyje?
            Podobno tak, ale nie jestem przekonana. Jechałam na promazinie dobre pół roku,
            nie tyłam, a nawet chudłam, bo się ruszałam. Po wprowadzeniu antydepresanta i
            stabilizatora zaczęłam tyć i żadne ćwiczenia fizyczne nic nie dawały. A promazin
            nadal stosuję.
            Mój psychia twierdzi, że po promazinie się tyje. Podobno mam odstawiać niedługo,
            zostanę tylko na Zolofcie i Rispolepcie, więc wtedy sprawdzę, czy to ten Promazin.
            A tak w ogóle to tyje się po tej p..nej Depakinie, już jej miesiąc nie biorę a
            waga stoi w miejscu. Dobrze, że chociaż nie do góry.
    • frygamfs Re: odchudzanie 03.07.06, 17:44
      a jak to zrobiłyście że tak dużo schudłyście w stosunkowo krótkim czasie? Ja drastycznie ograniczyłam jedzenie i słodycze. czy to wystarczy? tak naprawdę to ja nigdy dużo nie jadłam tylko spożywam dużo czekolady i cukierków. ciężko jest bez słodyczy. dziś zjadłam jedną kanapkę z miodem.
      • euforyk Re: odchudzanie 05.07.06, 17:05
        wyeliminuj to co zawiera cukier i białą mąke : słodycze, ciasta, białe pieczywo.
        drastyczne ograniczanie kończy sie krotkotrwałymi efektami plus brak energii, a
        w dluzszej perspektywie nawet tyciem.

> igdy dużo nie jadłam tylko spożywam dużo czekolady i cukierków

to robilas dokkładnie wszystko co trzeba zeby sie roztyć. rób odwrotnie, jedz
        regularnie, porzadne sniadania i eliminuj słodycze.
        • cadiz Re: odchudzanie 06.07.06, 23:04
          z takimi ograniczeniami, to już nie jest życie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka