Dodaj do ulubionych

znowu dól.

04.07.06, 00:27
Znowu rodzce są na mnie źli i mi nie wierzą, a ja mam dopiero wizyte u den
detysyt w piątek i ma mjec usunięty kammień, a n ajjchętneij poszłabym nawet
jutro, ale neistyety w tej poradni dnetysyt czenj do któej chodze do detysty
nie ma zadnego, a przynajmniej wtesy mialabym pewność czy niedziej się nic
niepokojącego z mimi dziąsłami jestem juz na tym punkcie przewrażliwiona. W
Obserwuj wątek
    • cadiz Re: znowu dól. 04.07.06, 00:33
      czyli świat się kręci jak powinien
      • edytunia86 Re: znowu dól. 04.07.06, 00:55
        Mam już dosyć tego koszmaru.
    • edytunia86 Re: znowu dól. 04.07.06, 00:54
      wiem tylko tylko tyle , że dobrze by yło , żeby ajkis dentyst a w miare
      możliwości rozwiał moje wątliwości . TYm bardzeij, że wszystkei ze znachcych mi
      sposóbów , któłre do tej pory mi coś pomagaly teraz chybajuż zawodzą, albo nei
      wiele pomagają. . poprostu nie wytrzymam tego dłużej. Wiem , że jestem waritką
      i głuoia hipohondryczka , ale nie ma sił sięd dalej konfrontować z tym co
      czuję. Nie anwidze tych trudnych uczuć. Boję się, że jutro przerwe terapie ,
      ponieważwczale nei widze , żeby sobym była silniejsza. Wygląda an to, że mój
      tata ma racje, kiedy mówi, ze nie ma efektów terapii. ja chyba ani tak
      jestem skazana na to,żeby przez cały czas brac jakieś leki i to pewnie coraz
      silniejsz. 5Ta terapia chyba nic ma w moim przypadku sensu. Nic już nei am
      sensu. boje się, że powturzy się to co było w zeszłym roku i, ze znowu będ
      siedziała nad ajkimiś lekami i będe płakakała i ie wiem jak to się wtedy
      skończy i nei wie czy moja wiara okaże się wystarczoją co silna , żeby mnie
      powstrzymac przed najgorszym. DO tej pory mei jakoś przed powtrzymała i boje
      się , że jak wporę nei znajd się w szpitalu, albo jeżlei nei zcznę brać jakiś
      silniejszych leków to kiedyś będzie za późno . Boję się , że jutro zadzwonie do
      tej PZP i zapytam się czy jest ta pani doktor do którrej jeżdze i
      jeżelionb,edzie to poprosze o połączenei mnią znią powiem jej , że te laki
      chyba sa zbyt słabe, ż ema już ich dosyc i dosyć przeżywnia trudnych uczyć, w
      tym dosyc tego bólu smutku , lęków itd i itp. , że poprostu chyba n ie dję już
      rady i, z boje się , że zrobię jakieś głupstwo i, że mnei to uuż meczy. Przede
      wszystkim boję się , ze poprosze ją o rozmowe zapytam się jej co robić
      zrezztą pierwszy raz. Nie werzę w to, że jakiś dleliktane laki są w stanie mnie
      postawić mnei na nogi i , że terapia cos pomoże. TO chya jest w moim prsypadku
      strata czasu i pieniędzy. Chyba lepiej, że bym te pieniądze straciła na coś
      innego.
      • iso1 Re: znowu dól. 04.07.06, 01:18
        Nie przejmuj się Edytko.
        Niedługo minie Ci ten dół.
        Tak bywa w tej chorobie.
        Pozdrawiam
    • edytunia86 Re: znowu dól. 04.07.06, 11:41
      Chciałabym już nie prze żywac trudnych uczuć. Chciałabym juz chwilami nie
      czuć , ale neistety tylko ktoś kto ie żyje nie czuje i to jest jak dla mnie
      straszne. Męczą mnie i nudzą te doły. Dzisiaj jak już zasnęłam to wstałam
      dopiero o 10. 19. niech to się już skończy.
      Błagam niech ktoś mnei zmotywuje do zrobienia czego kolwiek , ponieważ boję
      się prześpię cały dzień, że oleję sobie dzisijaeszą sesje , a potem
      terapeutka będzei się nie pokoiła. Tak jka juz raz się zdażyło kiedy chyba
      narobiłam chyba nie chcąco zam iesznia z terminami i kiedy do mnei zadzwoniłą
      dziń przed sesją to się okazao , ze mma sesje w następnym dniu. ksżdemu może
      się chyba zdażyć.
      • lucyna_n Re: znowu dól. 04.07.06, 11:44
        fascynujące jest to podawanie czasu pobudki i innych czynności z dokładnością co do minuty.
        • edytunia86 Re: znowu dól. 04.07.06, 12:09
          Przepraszam Cię , ale nei bardzo rozumiem.
        • edytunia86 Re: znowu dól. 04.07.06, 12:17
          Te upały na mnei jednak dobrze nei wpływają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka