depresyjneterefere 14.10.06, 12:58 o bana dla euforyjki. Obraża każdego w każdym wątku, nie dziwie się że coraz mniej ludzi pisze na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeszczejuznie_fobja Re: prośba 14.10.06, 13:46 Brawo za odwage... Mnie tez to bardzo razi. Poza tym uwazam spolecznie szkodliwa akcje propagandowa promujaca seroxat. Jeszcze ktos uwierzy w cudne wlasciwosci tego leku jako recepty na wszystkie dolegliwosci! Oby nie. Wolnosc slowa wolnoscia slowa, ale przeciez tresci np. nazistowskie tez sa cenzurowane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niech_zyje_euforyjka Re: prośba 25.10.06, 11:46 ty małpo chyba ci się coś w głowie pomieszało, skoro wydaje ci sie jakobym promowała seroxacik! a teksty nazistowskie słusznie są cenzurowane, bo są szkodliwe, za to teksty pochwalne o seroxacie nikomu nie szkodzą, wybor należy do ciebie czy bierzesz czy nie, więc zastanow się jakie głupoty wypisujesz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjneterefere Re: prośba 14.10.06, 16:35 za takie coś na każdym forum dostaje się bana forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23191&w=49683148&a=50308944 poza tym chyba każdy forumowicz został przynajmniej raz nazwany przez euforyjke debilem tego już za wiele, dziwne że założyciel illusiomatic nic nie zrobi, być może podoba mu się to bo przynajmniej na forum coś sie dzieje...? Odpowiedz Link Zgłoś
niech_zyje_euforyjka Re: prośba 25.10.06, 11:42 ciebie ty tłumoku i cieniasie o nicku depresyjneterefere też powinien admin zbanować bo jesteś podły i fałszywy niczym wspomniany już przeze mnie wypierdek społeczny tzw. xman2000. wszyscy tyle samo warci. lenie i tchórze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
puma999 Re: prośba 14.10.06, 22:06 Za parę miesięcy seroxat przestanie działać na eufoRYJkę i objawy choroby powrócą. Znowu stanie się wypłochem :D Już niedługo! Odpowiedz Link Zgłoś
niech_zyje_euforyjka Re: prośba 25.10.06, 11:40 puma999 ja nigdy nie będę wypłochem chocbys nie wiem jak tego chciała. i odczep sie łaskawie ode mnie ty nędzne stworzenie boże albo i diabelskie. wara od ślicznej euforyjki! Odpowiedz Link Zgłoś
jolao6 Re: prośba 28.10.06, 00:45 wiesz co euforyjka..ty to musisz byc nieszczesliwa skoro tak zatruwasz innym życie swoimi wypowiedziami co by też chyba poczuli się tak, jak ty. Co czytam twoje zdanie na jakiś temat ogarnia mnie żałość...i irytacja zarazem. Kobieto co ty tu właściwie robisz?? Weź sobie wejdź na forum o upierdliwych- niedowartościowanych i tam wkurzaj ludzi. Przeczytałam trochę twoich wypowiedzi i jesteś już jak otwarta księga dla mnie. Daruj kobieto, prosze...przestań obrażać i uprawiać swoją marną i ubogą szermierkę słowną bo jest żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
niech_zyje_euforyjka Re: prośba 28.10.06, 10:46 już Cię kocham. jesteś wspaniała <3 <3 <3 zapraszam na moje forum słoneczko :* Odpowiedz Link Zgłoś