ida37 10.11.06, 12:35 ma słabą osobowość? przecież powinnam być zaborczą egoistką idącą po trupach do celu? żal mi siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: dlaczego jedynaczka 10.11.06, 12:37 mówisz, że mój syn bedzie zaborczym egoistą idacym po trupach? hurrra! chociaz na razie się nie zapowiada:( Odpowiedz Link Zgłoś
cas1353 Re: dlaczego jedynaki 10.11.06, 12:41 masz do wybor -zaborczy egoisci -albo sprytne sku..syny Odpowiedz Link Zgłoś
cas1353 Re: dlaczego jedynaki 10.11.06, 12:45 no bo , /bo / jakby bylo dwoch plus ojciec to by juz "zycia nie bylo" Odpowiedz Link Zgłoś
cas1353 Re: dlaczego jedynaki 10.11.06, 13:00 a pamietacie te bajke jak kaczor donald tak sie wku..l, ze az caly czerwony sie zrobil ? - a zrobze wyjatek i niekiedy mow 'nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: dlaczego jedynaczka 10.11.06, 13:46 Ida kochanie ... nie oceniaj siebie, bo to nie ma najmniejszego sensu. I wbrew pozorom ja stawiam na kulture człowieka i jego poukładanie wewnątrz. Siła bierze się ze spokoju i porządku w samym sobie. Nie musisz iść po trupach by osiągnąć to czego chcesz. Poprostu warto dbać o siebie (dieta, sport, odpowiedni ludzie) i brać z życia tylko to co uważasz, że jest Twoje i że Ci sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: dlaczego jedynaczka 10.11.06, 13:57 masz rację Ola:-) ale tacy co chodzą po trupach nie mają problemów, wszystko biorą na chłodno, nie rozkładają słów osób trzcich na czynniki pierwsze, nie analizują...nie zadręczają się niepotrzebnie... usłyszałam dzisiaj rano parę słów....i nie mogę uporać się z myślami, jest mi przykro... ktoś kto twierdzi, że kocha rani mnie swoimi słowami... Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: dlaczego jedynaczka 10.11.06, 21:21 Z tym,że chodzenie "po trupach" nie jest siłą a raczej świacze,że z zywymi ludzmi sobie nie radzi.Jedynacy jeszcze bardziej niż rodzeństwa są wkręcani w rodzinach.Rodzeństwo ma większą siłę niż dziecko pośród dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: dlaczego jedynaczka 10.11.06, 21:30 Też jestem jedynaczką. I też mam słabą osobowość i nie idę po trupach do celu. (Nie mam żadnego celu, więc nawet nie mam dokąd i po czym iść...) Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: dlaczego jedynaczka 10.11.06, 21:33 znam silne osobowości - jedynaków...zazdroszczę im tej determinacji w działaniu Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: dlaczego jedynaczka 10.11.06, 21:33 jestem jedynaczką mój syn też nie idziemy po trupach do celu pozdr. a. Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: dlaczego jedynaczka 10.11.06, 21:35 to czemu tu piszesz ? :-), tzn. odwiedzasz to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: dlaczego jedynaczka 11.11.06, 08:04 Nie dojdziesz do celu po trupach. W taki sposob Sama zostaniesz trupem zanim osigniesz cel. Egoizm i zaborczosc to cechy charakteru ktore niszcza i burza, aby cos osiagnac trzeba umiec budowac. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś