Dodaj do ulubionych

bioxetin,a senność

03.12.06, 20:38
czy lek ten moze powodowac senność??ja wyczytałam ,z eraczej powoduje
bezzsenność.od paru dni strasznie chce mi sie spac, a lek ten biore od
miesiaca.wczesniej brałam luxete i nie miałam takich objawow.nie wyczytałam
jednak na ulotce z,e moze powoddowac sennosc..jak z tym wiec jest????
Obserwuj wątek
    • dywersanepid Re: bioxetin,a senność 03.12.06, 20:45
      z pod okna patrząc na drzwi od pokoju szafka z kompem jest po prawej stronie

jak stane w drzwiach i patrze w okno szafka jest po lewej stronie
      • artemika Re: bioxetin,a senność 03.12.06, 20:49
        ok, rozumiem
      • artemika Re: bioxetin,a senność 03.12.06, 20:50
        liczyłam jednak na bardziej fachowa odpowiedz
    • atom1001 Re: bioxetin,a senność 03.12.06, 20:58
      Ja bralam bioxetin przez dluzszy czas i nie wywolywal u mnie sennosci. Nie
      wywolywal tez bezsenoosci. Natomiast w okresie kiedy przyjmowalam bioxetin
      (jakies 4 lata, bo poprzednie 3 bylam na silniejszych lekach) mialam i okresy
      sennosci i bezsennosci. Nie wiazalabym Twojej sennosci z bioxetinem, a raczej z
      depresja. Powiem Ci, ze ja teraz tez sie b mecze, bo wpadlam w sennosc.
      Obudzilam sie jakies 4 godziny temu, a za 2h znowu sie klade bo nie wytrzymam.
      Takze na moje oko Twoje problemy sa wynikiem depresji, chociaz nie wiem co
      zrobic z tym, ze kiedy bralas inny lek bylo ok. Moze wtedy tez byl inny okres
      (cos mi sie wydaje, ze sennosc moze byc zwiazana z pora roku. Ja juz 4 jesien
      tak mam)
      • dywersanepid Re: bioxetin,a senność 03.12.06, 21:02
        ja też ale wstydze się zadać konkretne pytanie ale dobrze
        - czy fluanxol depot mogę wypić ,nic mi nie będzie, a ile bedzie sie utrzymywał
        w organiżmie , duzo krócej niz bym dostał w zastrzyku , ogólniej czy wszystkie
        preparaty w ampułkach do zastrzyków mozna pic bez poważniejszych powikłań tak
        jak biostyminę ?
        • artemika do atom 03.12.06, 21:37
          ja od wielu lat lecze sie na depresje, osttnio przez dłuzszy okres brałam
          luxete, ale zamieniłam ja na bioxettin<ze wzgledu na duza roznice w cenie-jak
          dla mnie>, prze zmiesiac biore bioxetin, i dopiero od paru dni strasznie chce mi
          sie spac.non stop spie,a to jest bardzo ucoiazliwe..czy to mozliwe, ze to
          bioxetin zaczał tak działac dopierto po miesiacu?????
          • dywersanepid Re: do atom 03.12.06, 21:50
            ale mnie o co innego chodzio , otoż będąc na wakacjach nie mam dostępu do
            ambulatorium i chcę wiedzieć czy moge wypic ampułkę , jakby mnie podasypało w
            schronisku , w dodatku jestem słaby z niemieckiego. Wiem ,że to niewłaściwe
            ale w razie konieczności niektore zastrzyki mozna wypić.
            Pytanie -czy preparat depot wypity będzie uwalniał się stopniowo tak jak z mięśnia,
            czy będzie dugo w organiżmie , i ważne - czy nie będzie jakiś złych objawów
            ubocznych. Pamiętam ,że dawniej piłem niektore zastrzyki , ale nie takie i MUSZĘ
            wiedzieć w razie sytuacji awaryjnej
            • dywersanepid Re: ja to potrzebuje zaraz , bo wyjeżdżam .:-( 03.12.06, 22:03
              nie dostanę wrzodów zołądka, jak jest jakies ważne przeciwskazanie to są
              ostrzerzenia ale na ulotce nie pisze ;((

wszystkiego sie trzeba samemu doszukiwać ;((
          • atom1001 Re: do atom 04.12.06, 09:45
            czy to mozliwe, ze to
            > bioxetin zaczał tak działac dopierto po miesiacu?????

Bardzo chcialabym Ci pomoc, ale nie mam pojecia. Jedyne co moge powiedziec na
            pewno to to, ze na moj sen bioxetin nie dzialal wcale. Czyli ani nie mialam po
            nim bezsennosci, ani sennosci.
    • ollaboga77 Re: bioxetin, 03.12.06, 22:58
      czyu bioxetin to prozac? i jak na was działa komus pomógł?
      • dywersanepid Re: bioxetin z Kanady 04.12.06, 01:08
        przeżuwam te poszukiwania jak dziamdzioloną wszywkę
        przywieziony przez znajomych Haloperidol Depot 6-miesięczny,
        idż w Buroki
        z tą wyszukiwarką
        rozsypuje się
        • f_16 Re: bioxetin z Kanady 04.12.06, 01:43
          ja nie biore bioxetinu a spac mi sie chce mi się chce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka