mickey13 08.12.06, 13:28 Mam pytanie: jak mozna pomoc choremu na depresje?(przyjacielowi dokladnie:)) ..jakies specjalne podejscie psychologiczne?? Leczenie farmakologiczne rozpoczete, wiec jeden krok do przodu. Dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollaboga77 Re: jak pomoc?? 08.12.06, 13:48 pogilgotaj go... im więcej smiechu tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: jak pomoc?? 08.12.06, 15:10 Dowiedz się na czym polega ta choroba i bądź przy nim, bo to bardzo wiele znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
myriam123 Re: jak pomoc?? 10.12.06, 12:47 witajcie! Ciesze sie ze znalazlam to forum. Jestem tu po raz pierwszy. Problem mam podobny, tez kolega ma depresje, ale moj problem jest o wiele bardziej skomplikowany. Zaczne tak: ja mam chlopaka, kolega ma zone i...jest we mnie zakochany (jednym slowem-swiata poza mna nie widzi, zakochany po uszy) Jest mi bliski, bo to w sumie przyjaciel, dobrze sie rozumiemy...Ale wlasnie problem w tym, ze chce mu pomoc, byc przy nim ale nie chce zeby zrozumial to inaczej niz "zwykla" pomoc... Czy mozecie mi cos doradzic? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: jak pomoc?? 10.12.06, 13:42 myriam123 napisała: > Zaczne tak: ja mam chlopaka, kolega ma zone i...jest we mnie zakochany(jednym > slowem-swiata poza mna nie widzi, zakochany po uszy) Jest mi bliski, bo to w > sumie przyjaciel, dobrze sie rozumiemy...Ale wlasnie problem w tym, ze chce mu pomoc, byc przy nim ale nie chce zeby zrozumial to inaczej niz "zwykla" pomoc.. Nie rób za Matkę Teresę i jak najszybciej wycofaj się z jego życia, każde inne działanie on zinterpretuje po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś