internetowany 10.12.06, 14:55 brał to ktoś, pomaga przy uzależnieniach? prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam11 Re: KuDzU 10.12.06, 15:24 Jest to tzw. pic na wodę, szeroko reklamowany w pewnym radiu z Torunia... Działa na zasadzie placebo, o ile w ogóle. Testowałam na sobie i nie działał. Odpowiedz Link Zgłoś
internetowany Re: KuDzU 10.12.06, 15:37 jak w toruniu to nie kupuje. a tabex jest na recepte czy moge isc do apteki i kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
internetowany Re: KuDzU 10.12.06, 15:39 ale szkoda z tym toruniem, bo tak pisali ze serotonine podnosi i dopamine. zaklamane skurczybyki. Odpowiedz Link Zgłoś
internetowany Re: KuDzU 10.12.06, 15:57 przeciez pewne radio z torunia nie jest komercyjne tylko jakies inne, to czemu reklamy puszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
internetowany Re: KuDzU 10.12.06, 15:59 Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. nie lubie kleru Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: KuDzU 10.12.06, 16:00 internetowany napisał: > przeciez pewne radio z torunia nie jest komercyjne tylko jakies inne, to czemu > reklamy puszcza? Eeech, pytasz jak dziecko ;-) A nie puszczają reklamy tylko w jakichś programach o zdrowiu się pojawia jakaś pani dr która handluje tym kudzu i opowiada jakie to super. Wiem bo mam sąsiadkę radiomaryjną, to ona mi kudzu poleciła. Zresztą wrzuć w wyszukiwarkę to wyskoczą Ci opinie słuchaczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: KuDzU 10.12.06, 15:58 Z Tabexem zależy jak trafisz, oficjalnie na receptę, ale zdarza się, że można kupić bez. Tabex jest świetny, bezboleśnie rzuciłam z nim palenie. A paliłam po 2 paczki dziennie. Zajrzyj na forum Uzależnienia, tam o Tabexie sporo piszą. O kudzu zresztą chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: KuDzU 10.12.06, 18:42 mi tabex kompletnie nie pomagał a nawet jakby wzmagał chęć palenia...mi pomagała tylko guma nicorette ale to też nikotyna więc wychodzi na to samo co papieros tyle że zdrowiej bo bez dymu;p Kudzu to taki program w linuxie-już nie pamiętam do czego służy ale jest Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: KuDzU 10.12.06, 19:15 ty smierdzacy palaczu z zóltymi paluchami i zepsutymi zębami, a potem się dziwisz smierdzielu, że nie masz dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
internetowany Re: KuDzU 10.12.06, 19:13 nie ma tego w aptekach i ponoc takze w hurtowniach od miesiaca. wiec trzeba sie odzwyczaic bez wspomagania. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: KuDzU 10.12.06, 19:25 ty smierdzacy palaczu z zóltymi paluchami i zepsutymi zębami, a potem się dziwisz smierdzielu, że nie masz dziewczyny i znowu mądra panna napisała na temat...gdyby coś wniosła ale nie... Odpowiedz Link Zgłoś