carlabruni 20.12.06, 09:58 chcalabym, Wam zyczyc wesolych swiat, ale wiem, ze weseli nie jestescie. Zycze wiec Wam swiąt milych i zdrowych. buziak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolor Re: Zyczenia 20.12.06, 12:06 happy.tree.friends.gry-online.egry.net/Karols/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zyczenia 20.12.06, 15:00 Dzięki Carla i Tobie też zdrowych i pogodnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Zyczenia 20.12.06, 16:08 to te zyczenia sa tylko dla Carli?! to ile watkow ma powstac w tej sprawie? kazdy kazdemu bedzie skladal? moje zyczenia byly dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Zyczenia 22.12.06, 16:59 lucyna_n napisała: pani _be_wszystko_źle_ sugerowany nowy nick dla mnie? rozwaze :-) no to przy okazji zindywidualizowane zyczenia dla Ciebie: zdrowych, slonecznych, lesnych! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zyczenia 22.12.06, 18:29 dzięks, wszystkiego naj naj spokojnnych świąt:) Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Zyczenia 21.12.06, 01:19 Pogodnych meteorologicznie i psychicznie Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich forumowiczów. www.republika.pl/hestia2006/zyczenia.swf Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: spicie juz? 21.12.06, 02:22 Nie śpię, bo mi się piernik dopieka, więc muszę poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Ja nie śpię juz:) 21.12.06, 08:57 I wzajemnie,, moja droga, i wzajemnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: a jakie Wy macie zyczenia na swieta/ 21.12.06, 19:54 żeby Suchy i fascisto dostali rozwolnienia i całe święta spędzili w kiblu :D Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: a jakie Wy macie zyczenia na swieta/ 22.12.06, 02:42 ale ty im dobrze zyczysz:). Odpowiedz Link Zgłoś
el_fascisto Re: a jakie Wy macie zyczenia na swieta/ 22.12.06, 10:07 euforyjka napisała: > żeby Suchy i fascisto dostali rozwolnienia i całe święta spędzili w kiblu :D I wzajamnie, panienko, i wzajemnie!:| Odpowiedz Link Zgłoś
cymbalek-iii Re: Zyczenia 22.12.06, 12:10 abasia471 napisała: > Pogodnych meteorologicznie i psychicznie Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich > > forumowiczów. > > www.republika.pl/hestia2006/zyczenia.swf baskaa postarałas sie.......zadnego plucia jadem i bardzo ladny link. wesolych swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Zyczenia 22.12.06, 09:25 i Tobie najlepsze zyczenia, przede wszystkim usmiechu, wiary w Siebie i tych wyborow ktore beda przynosily Ci milosc. To uczucie rozjasnia wszystko, otwiera wszystkie drzwi i zmienia to co jest zle w dobre. Na tym polega jej magia, szukaj tej magi. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Zyczenia 22.12.06, 11:16 Chciałbym żeby już było po świętach i po sylwestrze i wszystko było jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Zyczenia 22.12.06, 11:23 a ja chcę śnieg:/ bo święta uwielbiam ale tylko ze śniegiem-ten charakterystyczny zapach mrozu i śniegu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Zyczenia 22.12.06, 11:51 > a ja chcę śnieg:/ bo święta uwielbiam ale tylko ze śniegiem-ten > charakterystyczny zapach mrozu i śniegu:))) Będzie dobrze jak chociaż kwaśny deszcz popada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Zyczenia 22.12.06, 11:59 sugerujesz kolejny wybuch elektrowni ala czarnobyl?;p Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zyczenia 22.12.06, 13:53 wtedy byłby opad radioaktywny a nie kwaśny deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Zyczenia 22.12.06, 13:09 suchyxxx2 napisał: > a ja chcę śnieg:/ bo święta uwielbiam ale tylko ze śniegiem-ten > charakterystyczny zapach mrozu i śniegu:))) i psich gówien na sniegu wszedzie sie walających, nie mowiąc już o tym, że obsikany i obsrany snieg jest żólty lub brazowy a nie biały. to ja już wolę, żeby nie było śniegu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Zyczenia 22.12.06, 13:15 tu gdzie ja mieszkam ludzie dbają o czystość trawników więc nie ma obawy przed gównami^^ zresztą chodzi się drogami zaśnieżonymi a nie trawnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Zyczenia 22.12.06, 13:37 no to chyba mieszkasz w jakiejś dziwnej okolicy, bo u mnie w Łodzi to zawsze jak spadnie snieg to wszędzie czy to na ulicach,drogach, chodnikach, trawnikach czy w parkach wszędzie pełno gówna, tak ze trzeba naprawdę uważać jak się idzie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zyczenia 22.12.06, 13:56 Euforyjka, czepiasz się "gó..anych" tematow jak pijany płota. zgłoś to municypalnym bo ile można czytać te intymne zwierzenia Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Zyczenia 22.12.06, 14:00 lucyna_n napisała: > Euforyjka, czepiasz się "gó..anych" tematow jak pijany płota. > zgłoś to municypalnym bo ile można czytać te intymne zwierzenia co to za jedni ci municypalni? Odpowiedz Link Zgłoś