ollaboga77 23.12.06, 19:53 co robicie? bo ja pije b. słabą herbatę z cytrynką:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_fascisto Re: co tam... 23.12.06, 20:21 Ja ubieram z rodziną choinkę:) - zrobiłem sobie przerwę... -- Teraz, gdy już poznałem się na ludziach, wolę psy. (Fryderyk II) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co tam... 23.12.06, 20:50 miło, że dla mnie ją zrobiłes ale swoją rodziną taka mama tata czy synek i córa własna? Odpowiedz Link Zgłoś
el_fascisto Re: co tam... 23.12.06, 20:56 Z rodzicami jeszcze mieszkam... Może dlatego tak mi czasem palma odbija:) Pozdrawiam:) -- Teraz, gdy już poznałem się na ludziach, wolę psy. (Fryderyk II) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co tam... 23.12.06, 22:14 wiesz to masz problem że mieszkasz zrodzicami.. a gdzie sex uprawiasz? przecież bez tego się nie da życcccccccccc Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: co tam... 23.12.06, 21:12 ollaboga77 napisała: > co robicie? > > bo ja pije b. słabą herbatę z cytrynką:) a ja odstawiam seroxat. a za chwilę zapalę sobie papierocha. lm-a mentolowego albo marlboro light, jeszcze się nie zdecydowałam, mam jedne i drugie w zapasach. zaczęłam palić 4 dni temu, a rzucę 3.01.2007, bo wtedy wchodzę na efectin. oczekuję tego dnia jak wybawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
el_fascisto Re: co tam... 23.12.06, 21:13 Kup se lepiej niquitin. Szkoda zdrowia na palenie:) -- Teraz, gdy już poznałem się na ludziach, wolę psy. (Fryderyk II) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: co tam... 23.12.06, 21:16 e tam zdrowie. wybieram palenie muszę mieć coś z życia przez następne 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
el_fascisto Re: co tam... 23.12.06, 21:19 Jak chcesz... pzdr -- Teraz, gdy już poznałem się na ludziach, wolę psy. (Fryderyk II) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka hehehe teraz moja kolej :D 23.12.06, 21:23 najpierw pokłóciłam się ze starymi. uwielbiam te sceny pełne irytacji z ich strony oczywiście bo z mojej nie, mi się smiac chce zawsze z tych dwoch ciot. potem napisalam kilka smsów do mojego ukochanego, potem poszlam znowu na kompa z którego zostalam wyrzucona, no i przed chwilą zadzwonił do mnie mój kochany i opowiedzial co robił cały dzień (czyli był na zakupach) :D Odpowiedz Link Zgłoś
el_fascisto Re: hehehe teraz moja kolej :D 23.12.06, 21:26 Fajna rodzinka w takim razie:) - a o co poszło? Pewnie zirytowałaś ich? -- Teraz, gdy już poznałem się na ludziach, wolę psy. (Fryderyk II) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: hehehe teraz moja kolej :D 23.12.06, 21:29 o to co zawsze kochany, czyli że nie dopuszczam starego do komputera. wiesniak jeden nawet nie umie plikow otwierać, niech się lepiej schowa a nie za komputery bierze łajza jedna :D Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka od razu mi lepiej 23.12.06, 21:30 nie ma to jak zmieszać starego z błotem na forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
el_fascisto Re: hehehe teraz moja kolej :D 23.12.06, 21:30 E, nie mów tak o tacie... Nieładnie... -- Teraz, gdy już poznałem się na ludziach, wolę psy. (Fryderyk II) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: hehehe teraz moja kolej :D 23.12.06, 22:09 o to co zawsze kochany, czyli że nie dopuszczam starego do komputera. wiesniak jeden nawet nie umie plikow otwierać, niech się lepiej schowa a nie za komputery bierze łajza jedna :D Czy jesteś jakaś psychiczna że tak mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś