marwolo 24.12.06, 15:53 Życzę! Pozdrawiam Was mocno! -- Zlustrować Mikołaja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
depresyjneterefere Re: Wesołych świąt wszystkim fobikom! 24.12.06, 17:46 właśnie! życzę smutnemu78 vel super ktosiowi, żeby przed 2012 rokiem znalazł pracę euforyjce życzę tak dobrego humorku przez całe dalsze życie koali nie wiem czego życzyć, bo i tak mnie nie lubi, ale dam jej za to słodziutkiego buziaka :* kurce życzę, aby w 2007 roku nie odkryła u siebe nowych przypadłości jak to bywało w 2006 illusiomaticowi który już nas nie odwiedza na czacie życzę, żeby wreszcie uwiodła go jakaś metalówa w trampkach o których to nam opowiadał w długie jesienne wieczory qabrielowi aby wyrwał się ze szponów niszczącego go nałogu alkoholowego, jak i seksualnego każdemu forumowiczowi życzę wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
ryjkaeufo hehe :D 25.12.06, 10:21 ja oczywiście dołączam się do tych życzeń. oprócz tego życzę maniakowi, żeby wreszcie się do mnie odezwał i napisał co nowego u niego, terefere żeby znalazl sobie jakąś fajną dziewczyną i już nie nudziło mu się na czacie, mumiakowi żeby znalazł sobie jakies ciekawsze zajęcie niz pisanie głupot na czatach w roli absaloma szitaka, largemanowi żeby szybciej mógl dojść, Uli żeby nie była taka przewrazliwiona na własnym punkcie, gmerasowi żeby sobie pogrzebal i wreszcie cos wygrzebał... Odpowiedz Link Zgłoś
maniekc Re: hehe :D 25.12.06, 18:44 ryjka eufo , z tym odezwaniem to bedzie cieżko, bo ja szukam dziewczyny a ty chyba juz masz chlopaka.. Odpowiedz Link Zgłoś
srubka_87 Re: hehe :D 05.04.07, 18:46 tak sie usmiałam, ze az mi przeszły ataki lęku :D Odpowiedz Link Zgłoś
farfocea Re: Wesołych świąt wszystkim fobikom! 04.04.07, 18:36 A teraz Wesołych Świąt Wielkanocnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
srubka_87 Re: Wesołych świąt wszystkim fobikom! 06.04.07, 11:27 i znerwicowanym :D my tez tutaj jestesmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś