f_16 31.01.07, 18:34 zawsze sie lepiej wtedy czuje dzien dluzszy i wiecej swiatla nie lubie tylko za bardzo zimy bo jestem senny i goracego lata jak nie ma czym oddychac wiosna to moja ulubiona pora wiec juz niedlugo miesiac i bede heppy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: Nie moge doczekac sie wiosny 31.01.07, 18:37 > zawsze sie lepiej wtedy czuje dzien dluzszy i wiecej swiatla nie lubie tylko > za bardzo zimy bo jestem senny i goracego lata jak nie ma czym oddychac > wiosna to moja ulubiona pora wiec juz niedlugo miesiac i bede heppy o! właśnie. podpisuję się i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
lily26 Re: Nie moge doczekac sie wiosny 31.01.07, 18:42 to chyba jestes wyjatkiem bo z tego co wiem wiekszosc depresyjnych najbardziej nie lubi wlasnie tej pory roku.ja z jednej strony lubie bo jest cieplo i pieknie dookola a z drugiej zawsze wtedy czuje sie najgorzej psychicznie.zbyt duzy kontrast miedzy moim smutkiem a ta radosna atmosfera dookola;-(. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Nie moge doczekac sie wiosny 31.01.07, 19:08 wiosna bywa oszukana, depresiak czeka na nią i czeka jak na wybawienie, wiosna nadchodzi i nic się nie poprawia i wtedy to dopiero jest załamka. Mam nadzieję że Tobie się ta przykra sytuacja nie przydarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
f_16 Re: Nie moge doczekac sie wiosny 31.01.07, 19:12 w 90 % na wiosne czuje poprawe Odpowiedz Link Zgłoś