allure_h 08.02.07, 19:56 Mam pytanie do przyjmujacych paroksetyne - czy usypia?Jak sie po niej czujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minona Re: paroksetyna 08.02.07, 20:39 Biorę Seroxat od czterech tygodni 20 mg, od jutra zwiększam dawkę do 30. Usypiał mnie przez pierwszy tydzień, może dwa. Aż mnie żuchwa bolała od ziewania. ;) Teraz jest nieźle, chociaz nie powiem, żebym jakoś szczególnie kipiała energią. Seroxat mnie wyciszył, w pozytywnym sensie - tzn. mniej się przejmuję drobiazgami, ale w żadnym wypadku nie jestem przymulona. Zobaczymy, co będzie dalej, kiedy minie trochę czasu, no i po zwiększeniu dawki. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: paroksetyna 08.02.07, 20:46 usypia, uspokaja, zaburza pamięć i myślenie - zwłaszcza od 30 mg w górę. (z moich doświadczeń) Odpowiedz Link Zgłoś
allure_h Re: paroksetyna 08.02.07, 21:07 To bardzo zla wiadomosc :/ juz nie wiem co mam robic - wrocilem do Aurexu ktory bralem kiedys i moze nie jestem przymulony ale musze sie przespac ok 2 h popoludniu a to jest to bardzo czesto niemozliwe. Biore go 10 dni...co robic?zmieniac czy czekac? Odpowiedz Link Zgłoś
iii10 Re: paroksetyna 08.02.07, 21:41 Ja uważam ze to zakrótko aby zmieniać, ja poprawę i to nieznaczną poczułam po jakimś miesiącu a dopiero po kilku wr óciłam do normalności. Bądz wytrzymały/a Odpowiedz Link Zgłoś
smutny_czlowiek Re: paroksetyna 09.02.07, 09:01 bralam 45mg Seroxatu nic po nim nie odczuwalam zadnej sennosci, zadnej poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś