marta.scisia 26.02.07, 19:52 Brała ktoś z Was te leki? Jak wrażenia? Pomogły? Ja na razie widzę tylko skutki uboczne - senność itp. Zastanawiam się nad ich dalszym przyjmowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwolo_diabolo Re: Coaxil, Paxtin, Tranxene 26.02.07, 20:02 Ty głupia smarkulo, to nie są leki dla bachorów tylko dla doroslych ludzi! Musisz naprawdę mieć debilnego lekarza, że Ci w ogóle to przepisuje gowniaro. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.scisia Re: Coaxil, Paxtin, Tranxene 27.02.07, 16:09 Jestem dorosłym człowiekiem jakbyś chciał wiedzieć. I już pisałam Ci w innym wątku, że jak nie masz nic ciekawego do napisania to się nie odzywaj, bo zaśmiecasz i obrażasz innych. Chyba Tobie potrzebna jest pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
salun Re: Coaxil, Paxtin, Tranxene 13.03.07, 19:19 Bralem tranxene. Na poczatku czyli po miesiacu poczulem sie lepiej. Ale teraz tez biore, bo jak sadze - uzaleznilem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
sajder86 Re: Coaxil, Paxtin, Tranxene 28.02.07, 00:01 Bierzesz te wszystkie 3 naraz? Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo_diabolo Re: Coaxil, Paxtin, Tranxene 28.02.07, 17:22 Ty glupia smarkata ćpunko. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo_diabolo Re: Coaxil, Paxtin, Tranxene 02.03.07, 19:44 ano, muszę rzec, iż wyglądasz jak alternatywnie inteligentna, niezwykle upierdliwa ofiara dziurawego kondona. Odpowiedz Link Zgłoś