pisioo 08.03.07, 10:13 Lęk, lęk przed lękiem, napady paniki, lęk wolnopłynący, objawy psychosomatyczne. I tak dzień w dzień. I gdzie to wszystko prowadzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j215 Re: Codzienna egzystencja 08.03.07, 10:55 Do nędznegpo życia i przedwczesnej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Codzienna egzystencja 08.03.07, 11:03 ot powiedzial co wiedział ale uprzedzam cie jokuś że jestem czujna i jak znowu zaczniesz wyjeżdżać z narkolcami to marny twój los. Odpowiedz Link Zgłoś
j215 Re: Codzienna egzystencja 08.03.07, 12:11 Mam rację bo nie jestem zakłamany. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Codzienna egzystencja 08.03.07, 11:04 zmierza to do podjęcia leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Codzienna egzystencja 08.03.07, 14:39 ale nie odczuwasz żadnej poprawy, leki nic a nic nie łagodzą lęków? Cały czas jest tak samo źle? Co do psychoterapii a niestety nie mam z tym najlepszych doświadczeń, kilka kompletnie nieudanych prób zniechęciło mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pisioo Re: Codzienna egzystencja 08.03.07, 20:20 Trzeba znaleźć odpowiedniego. Ja trafiłem na fajną babkę. Ale przedtem to chyba z 5 innymi miałem do czynienia + jakieś dziwactwa w stylu regulowania fal EEG. Ale ta jest świetna. Tylko, że jakoś moje objawy nerwicowe są coraz bogatsze. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Codzienna egzystencja 09.03.07, 09:54 bo to wcale nie muszą być już tylko objawy nerwicowe, jeżeli sytuacja trwa kilka lat to mogła się rozwinąć depresja. a leki? bierzesz jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Codzienna egzystencja 08.03.07, 15:53 znajdź sobie jakieś pasjonujące zajęcie, wczoraj w Kiepskich był odcinek na ten temat ( Hobby ), oglądałaś? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pisioo Re: Codzienna egzystencja 08.03.07, 20:22 Kiepsy się skiepścili moim zdaniem. W pierwszy seriach zdażały się perełki. A hobby to miałem - granie w on-linowe gry. Ale teraz mam Internet z poblokowanymi portami więc z grania nici. Odpowiedz Link Zgłoś