legionnaire 07.04.07, 04:08 Nienawidzę siebie. Nienawidzę innych ludzi. Nienawidzę życia. Nienawidzę cierpienia. Nienawidzę mojej choroby. Nienawidzę braku perspektyw. Nienawidzę bolesnej przyszłości. Nienawidzę moich rodziców. Nienawidzę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mskaiq Re: Nienawidzę 07.04.07, 08:06 Musisz przestac nienawidziec. Nienawisc przynosi Twoje cierpienie, brak perespektyw, chorobe, bol i zlosc. Kiedy jest nienawisc nie ma radosci, nie ma usmiechu, ani nadziei. Nie mozna zyc z nienawiscia. Cokolwiek zrobili Ci ludzie, cokolwiek przynioslo zycie, musisz wybaczyc. Wtedy znika nienawisc, wtedy wroci radosc, pojawi sie przyszlosc dla ktorej warto zyc. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenoterapia Re: Nienawidzę 07.04.07, 16:55 Ale Ciebie złosc ogarnęła!!!To duży wydatek energetyczny tak sie wpieniac...To że wszystko Cię drażni może byc objawem choroby mnie pare lat temu przez bite dwa tygodnie też tak trzymało i samo przeszło ,lekarka powiedziała ,ze to typowe dla depresji takie nerwicowe napiecia.Ale nie wiem czego oczekujesz od forumowiczów manifestujac swoja złosc?Oby Ci przeszło jak najszybciej . Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Nienawidzę 07.04.07, 17:17 tlenoterapia napisała: /.../ .Ale nie wiem czego oczekujesz od > forumowiczów manifestujac swoja złosc?Oby Ci przeszło jak najszybciej . Myślę że lepiej tu wywalić swój pogląd na wszystko wokół niż przerobić nienawiść na czyny i wylać ją na otoczenie w realu Odpowiedz Link Zgłoś