sajder86 14.04.07, 16:57 chopie alez zaczadzil z postami Teraz moje sumienie nie da mi spokoju poki na wszystko nie odpowiem :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lasciate.ogni.speranza Re: lasciate.ogni.speranza 15.04.07, 06:19 Spoko, po prostu zafascynował mnie ogrom i trywialność lęków powodowanych fobią... ;] :/ Miłego odpowiadania:) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: lasciate.ogni.speranza 15.04.07, 22:53 no, chłopie, Ty to masz pisane! świetnie się Ciebie czyta. i trafiasz w samo sedno, w istotę tego, co dzieje się z człowiekiem, który cierpi na fobię społeczną. (znam problem z autopsji. rzeczone cholerstwo nękało mnie już od jakiegoś czasu, a swoje apogeum osiągnęło podczas ostatniej depresji - i z każdą kolejną znów może zaatakować. teraz nie mam fs. ani śladu. nie wiem, czy - i kiedy - ten stan ulegnie zmianie. bo mam zab. afektywne, a tu wszystko sie może zdarzyć...) pisz tu jak najczęściej. z Tobą to forum nie zginie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shadws Re: lasciate.ogni.speranza 17.04.07, 15:56 aurelio mam pytanie , w jaki sposób pozbyłaś się fobii? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: lasciate.ogni.speranza 17.04.07, 19:58 sama przeszła. nooo, z pomocą efectinu. ale tak to już jest w zab. afektywnych. ostatnio fobia była u mnie po prostu "dodatkiem" do depresji. Odpowiedz Link Zgłoś
j215 Re: lasciate.ogni.speranza 17.04.07, 22:52 Ona pisała o czasowym pozbyciu się fobii,która pojawia się u niej razem z depresją.Wystąpią kłopoty z działaniem efectinu lub go może za jakiś czas odstawi -wróci depresja z fobią. Odpowiedz Link Zgłoś
lasciate.ogni.speranza Re: lasciate.ogni.speranza 18.04.07, 17:22 j215 napisał: > Ona pisała o czasowym pozbyciu się fobii,która pojawia się u niej razem z > depresją.Wystąpią kłopoty z działaniem efectinu lub go może za jakiś czas > odstawi -wróci depresja z fobią. Gratuluję pozytywnego postu, j215. Chyba wziąłeś mój nick zbyt dosłownie... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lasciate.ogni.speranza Re: lasciate.ogni.speranza 18.04.07, 17:20 aurelia_aurita napisała: > no, chłopie, Ty to masz pisane! > świetnie się Ciebie czyta. i trafiasz w samo sedno, w istotę tego, co dzieje się z człowiekiem, który cierpi na fobię społeczną.(...)z Tobą to forum nie zginie! :-) No, bardzo dziękuję. Bardzo miło mi coś takiego przeczytać. :) Pierwszy chyba raz spotykam się z taką opinią na swój temat, na polskim dostaję zwykle tróje (ew. z minusem) za wypracowania... ;) No to b. się cieszę, że Ci przeszło. Mnie też czasem fobia się zmniejsza, tak różnie z tym. Dobrze, że o tym piszesz. To daje pewną nadzieję innym, którym jeszcze nie przeszło, ale - najwyraźniej - może. Mam nadzieję, że opuściła Cię ta FS na zawsze, czego zresztą Ci (no i reszcie fobików s., wraz ze mną) serdecznie życzę! :) Odpowiedz Link Zgłoś