awanturka Re: zoloft czy xanax, proszę o opinie 25.04.07, 21:06 Zoloft! Zoloft leczy depresję, można go stosować długo, nie uzależnia. Xanax depresji nie leczy, działa na zasadzie doraźnego środka przynoszącego chwilową ulgę, jest lekiem silnie uzależniającym. Odpowiedz Link Zgłoś
agah201 Re: zoloft czy xanax, proszę o opinie 25.04.07, 21:10 zależy od objawów i w jakim celu. ja biorę xanax doraźnie i działa na mnie bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
beee5 Re: zoloft czy xanax, proszę o opinie 25.04.07, 21:48 oczywiście że zoloft ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita zoloft! 25.04.07, 22:17 bo zoloft to antydepresant, działa długofalowo i można go brać miesiącami bez ryzyka uzależnienia. a xanax to doraźny uspokajacz, który w dodatku szybko uzależnia. Odpowiedz Link Zgłoś
olla302 Re: zoloft! 26.04.07, 10:28 dziekuję,brałam pramolan do tej pory i stoję przed wyborem czegoś wzamian Odpowiedz Link Zgłoś
marjol60 Re: zoloft czy xanax, proszę o opinie 15.07.15, 03:24 Zoloft - właśnie oglądam dokument z procesu chłopaka , który pod wpływem Zoloftu zabił dziadków ! Natomiast Xanax - to zaraża .... Jeśli macie program ID w TV to oglądajcie dr. G ..patolog sądowy ...ile osób popełniła samobójstwo lub uległo nieumyślnie spowodowanej śmierci !! Ja biorę od lat z przerwami na przemian ASENTRĘ lub ASERTIN ....I nie yzależniłam się !! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: zoloft czy xanax, proszę o opinie 15.07.15, 11:03 heh, tak się składa że Zoloft to jest to samo co Asentra. Xanax zaraża? kogo co i w jaki sposób? myśl, myśl to nie boli aż tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna123 Re: zoloft czy xanax, proszę o opinie 15.07.15, 11:52 No właśnie, czasem to aż strach się bać... Odpowiedz Link Zgłoś
xawery39 Re: zoloft czy xanax, proszę o opinie 16.07.15, 08:34 Inna nazwa tego leku to setaloft. Zażywam go od czterech miesięcy po stwierdzeniu przez kardiologów u mnie objawów migotania przedsionków , półtora roku temu . Dopiero ten lek w dawce 50 mg raz dziennie , okazał się skuteczny . Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: zoloft czy xanax, proszę o opinie 16.07.15, 09:13 noo i to jest dobra wiadomość :) Odpowiedz Link Zgłoś