Dodaj do ulubionych

Fryzjer- Poznań pilne

12.12.13, 11:06
Potrzebuję podciąć włosy, długie gęste ale delikatne włosy, tak żeby dobrze się układały i nie zapłacić za to fortuny. Możecie jakieś miejsce, jakiegoś fryzjera polecić? Nie interesują mnie sieciówki, bo tam ceny zaczynają się od 60 zł wzwyż.
Obserwuj wątek
    • zooba Re: Fryzjer- Poznań pilne 12.12.13, 12:08
      Helenka, niestety nie mam długich gęstych włosów, więc głowy za moje polecanki nie dam, ale z cienkimi do ramion włosami daje radę p. Magda na ul. Leonarda (Winiary, boczna od Piątkowskiej na wysokości os. Powstańców Warszawy. Telefon: 61 84 06 129, cena około 40 zł.
    • neiti89 Re: Fryzjer- Poznań pilne 12.12.13, 13:53
      Ja mam bardzo długie (metr z hakiem), średnio gęste włosy i obcinam się tylko w Sandrze na os. Kosmonautów 24, jest na szczycie bloku od strony bunkra. Z myciem strzyżenie kosztuje chyba ze 40zł. Byłam tam też upinać się na studniówkę - godzina pracy, dokładnie 70 wsuwek, a ja zapłaciłam....35 zł :D Naprawdę polecam salon, nie mają manii ścinania długich włosów, 2cm to dla nich naprawdę 2cm :)
    • zarin Re: Fryzjer- Poznań pilne 13.12.13, 16:35
      Jest ok na Mostowej 33, ale najlepiej próbować się umówić do właścicielki. Strzyżenie z modelowaniem kosztowało ostatnio 45 zł. Wszystko poza samym strzyżeniem i proste podcięcia (np. grzywka) robią asystentki, na które trzeba uważać, czasami są w porządku a czasami tragedia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka